Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowe subforum- Wiedzmin

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym przedstawić dość ciekawą sugestię , a mianowicie stworzenie działu o grze Wiedzmin (ogolnie jej serii). Jedyna Polska gra ktora odniesla sukces na swiecie ,czego zadne studio (Polskie) nie dokonało.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Byłeś wczoraj na konfie u Projektatora? xD

@topic - tak. Ale on chyba nie ma cheatów.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@Up

No bo jak może mieć cheaty jak nie multi?

@Top

Nie. Sam singleplayer i do tego dwie gry z serii. Fajna gierka (szczególnie druga część), ale nie ma sensu dodawać tej gry. Nie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@topic - tak. Ale on chyba nie ma cheatów.

Nie wiem , po co do takiej gry cheaty, brak korzysci.

@Up

No bo jak może mieć cheaty jak nie multi?

@Top

Nie. Sam singleplayer i do tego dwie gry z serii. Fajna gierka (szczególnie druga część), ale nie ma sensu dodawać tej gry. Nie.

Czy dział ma przyszłość? Multi? Co-opa? Możliwość modyfikacji? Ja nie widzę sensu, mimo wszystko na nie.

Nie wszystkie gry na tym forum zawieraja te wytyczne co napisales .

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jestem na nie , a jak już jakaś gra ma się znaleźć to Skyrim o wiele więcej możliwości i w przyszłości zapowiedziane multi z tejże serii

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Trainery, cheaty, bugi są do wiedźmina lecz niestety nie ma trybu MultiPlayer. Ja bym bardzo chciał taki dział lecz 'MULTPLAYER Cheats' ;c

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

LUDZIE! Dział SINGLEPLAYER. Mówi wam to coś? Gra nie musi mieć multi żeby dostać się do tego działu, sam jestem na TAK ponieważ gra jest trudna, i myślę, że wszelkiej maści poradniki i pytania o pomoc by się tam znajdowały.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

LUDZIE! Dział SINGLEPLAYER. Mówi wam to coś? Gra nie musi mieć multi żeby dostać się do tego działu, sam jestem na TAK ponieważ gra jest trudna, i myślę, że wszelkiej maści poradniki i pytania o pomoc by się tam znajdowały.

No właśnie mi cały czas o to chodzi .

Regulamin sygnatur

Opublikowano

no to od tego masz główny dział sp.. A 99 % gier na mpc posiada tryb multi.

Moze udzielic odpowiedzi ktoś z administracji , bo bez tego nic nie zrobimy.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...