Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza wersja do grania w minecraft

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Witam!

Czy ktoś może mi podać najlepszą wersję minecraft Ni chodzi mi o najnowszą tylko o tą na której najlepiej się gra itp.

Najlepiej no-premium bo do premium passów zapomniałem(nie grałem od pół roku).

I prosiłbym linki do pobrania ^_^

Opublikowano

Wydaje mi się że najnowsza jest najlepsza, z każdą wersją jest więcej nowości i gra staje się ciekawsza.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Dla mnie 1.3_01..Nie ma tego głodu , enchantu , endu , alchemi , dżungl...Stary prawdziwy Minecraft :)

A możesz mi dać link do pobrania lub uploadować?

Opublikowano

Najlepsza versja to 1.3. zacząłem na niej grać i to był najlepszy okres z moją przygodą z Minecraft.

Pozdrawiam ludzi dobrej woli

Opublikowano

Ehh ale narzekacie. Dlatego wam się kojarzy najlepiej wersja na której zaczynaliście bo wtedy nic o tej grze nie wiedzieliście i była taka "nieodkryta". Po prostu syndrom znudzenia się tą grą, i narzekanie na kolejne wersje. Tamten klimat już nie wróci bo WY za długo gracie.

@topic Polecam http://www.minecraft...Version_history, możesz sobie zobaczyć co dodali w każdej wersji i wybrać odpowiednią.

@up spam

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Najlepiej zazwyczaj gra się na najnowszych, ale ja polecam wersję 1.4, dla mnie bardzo fajnie się grało.

Opublikowano

Ludzie co wy w tych nowych wersjach widzicie? Grafika straciła już tą swoją magię którą czarowała ludzi. Enchanty, magia, głód i co to ma być? 1.5/1.4 to były czasy tego dobrego, przyjemnego minecraft'a

Gość koxxxik12
Opublikowano

Dobra pobrałem 1.5.3 i 1.5_01 i na 1.5.3 lepiej mi się gra.

Temat Close proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...