Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom Trudnosci

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest bardzo wiele opini na ten temat, inni mowią, że poziom jest dziecinnie latwy, nawet inferno, a inni, że bardzo trudny. Nie wiem co o tym mysleć. W D2 hella z kumplami brania itemow od innych na batlenecie było naprawde zajebiscie trudne, czy tu bez uzywania domu aukcyjnego, poziom jest na tyle trudny, że czasem trzeba ginac po kikanascie razy zeby cos przejsc? Za miesiac zamierzam zaczac grac z kolegami we 4. 2 pytanie, zamierzam grać mnichem, dobry on jest? Dobrze radzi sobie na hell/inferno? Czy moze lepszyy jest barb?

edit: w wakacje bedziemy grac max po 2 godzinki dziennie, darmy rade przesjc d3 w 2 miesiace? Dodam, że jestemy dosyc doswiadczonymi graczami( dluuuuga podroz z d2)

2 edit: Moze jeszcze jedyno pytanie :D.Da rade pograc na cracku w single player?

edit: Zgadzam sie z tym postem w 100%

A mnie właśnie mierzi brak drzewka skili . Kolejny wow jestem "magiem bije z ognia a jak nie to zmieniam na trutkę" ... BRAK kompletnej oryginalności każdy szaman to ten sam szaman . Może zmienić spell ale każdy może to zrobić więc gra jest ograniczona pod względem rozwoju postaci .

D2 miało to coś gdzie potrafiłeś godzinami grać . Tutaj przechodzisz i nie widzisz sensu zaczynać choćby inferno bo itemków strasznie mało . I do tego nic się nie zmienia co poziom myślałem tylko cyferki się zwiększają ...

Zbyt casualowy ten d3 nic przyjemnego . Bo inni mówią że jest fajne to ja też będę mówił że jest fajne tak podchodzą do tego gracze .

Gdy przeczytałem o tych skilach w d3, to bylo to, co najbardziej we mnie uderzylo... Brak kompletnego dreszczyku emocji przy rozdawaniu skilli. Rozwój postaci kompletnie od ciebie nie zależy. Byłem wielkim fanem drzewek umiejetnosci i wg mnie zjebali najlepszy element gry. Do tego nawet atrybutow nie mozna rozdawac... :|. No i kolejny minus lv 60 max. Przechodzac hell kaazdy ma 60lv, a jak sie ma ten max lvl, to duzo funu z biciem levela znika. W d2 wbicie 99lv to bylo cos( nawet z botem :X)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie jest bardzo łatwy, jedynie normal. Na inferno już się zaczyna horror, barbarzyńca ma na nim najgorzej. Nie da się grać, bo nie ma cracka.

Co prawda to prawda, mogli zwiększyć poziom oraz zachować drzewko umiejętności, chociaż gra się i tak przyjemne.

Opublikowano

Nie jest bardzo łatwy, jedynie normal. Na inferno już się zaczyna horror, barbarzyńca ma na nim najgorzej. Nie da się grać, bo nie ma cracka.

Co prawda to prawda, mogli zwiększyć poziom oraz zachować drzewko umiejętności, chociaż gra się i tak przyjemne.

Inferno jest CHOLERNIE TRUDNE moim zdaniem ;/

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Inferno jest CHOLERNIE TRUDNE moim zdaniem ;/

Zależy kim się gra, oraz jaki ma ekwipunek. Barb z bardzo dobrym ekwipunkiem dużo nie zrobi.

Opublikowano

INFERNO | BARBARZYŃCA | 3 ELITY NARAZ

z bardzo dobrym ekwipunkiem dużo nie zrobi?

a wiesz że barbarzyńcą warto mieć itemki z +int ?

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Barb czy mnich da sobie bardziej rade na hell/inferno?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Każdą postacią dasz radę na hell / inferno.... wystarczy mieć doświadczenie i duuuuużoooo wolnego czasu na ubranie postaci.

ps. wczoraj oglądałem stream gdzie typek prezentował łowce demonów.... miał chyba 6 legendarnych itemów i 290k dps... elity padały w pare sekund...

Opublikowano

INFERNO | BARBARZYŃCA | 3 ELITY NARAZ

z bardzo dobrym ekwipunkiem dużo nie zrobi?

a wiesz że barbarzyńcą warto mieć itemki z +int ?

Może i tak, ale zauważ ile on musiał wydać na to pieniędzy, ciekaw jestem, jakie ma eq, pewnie za kilkanaście milionów a nawet i więcej.

Przeciętny gracz nic tam nie zrobi, trzeba grać w teamie z dobrą osobą, która nie gra też barbarzyńcą.

Opublikowano

aha i chdzi mi bardziej kto jest lepszy bez dobrego eq? Bo nie mamy zamiaru z kumplami lupowac z domu aukcyjnego, bo to 0 zabawy, tylko mamy to, co zrobilismy u kowala/dropnelismy z mobo

Każdą postacią dasz radę na hell / inferno.... wystarczy mieć doświadczenie i duuuuużoooo wolnego czasu na ubranie postaci.

ps. wczoraj oglądałem stream gdzie typek prezentował łowce demonów.... miał chyba 6 legendarnych itemów i 290k dps... elity padały w pare sekund...

gdzoe to widziales?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

To jest ten typek

http://manaflask.com/en/stream/Athene

ps. na tej stronie jest wiele fajnych stream'ow, więc polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...