Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Rutime Error

davidq20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem posrednio zwiazany z gra a mianowicie chcialbym dostac retaile i chce odpalic gre ze strony nexona po kliknieciu PLAY. otwiera mi sie okno ale game start jest szare i wyskakuje mi taki oto komunikat.

1338574074-U421083.jpg

mam zainstalowane c++ 2010 i 2008

java runtime environment rowniez

prosze o madre odpowiedzi kompetentnych ludzi ;d zalezy mi na tym troche chociaz watpie ze dostane te retaile ale sprobowac nie zaszkodzi.

PS. Gre z pulpitu normalnie odpalam i mi smiga.

posty typu zmien przegladarke itp. itd. beda zglaszane i usowane z tematu rozwiazanie problemu nagradzam likami i 5 na profil ;d

blad.bmp

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Rozumiem że to Ci wyskakuje przy instalacji visual C++? jeżeli tak to masz dwa wyjścia. Pierwsze zamiast pobierać patch pobierz całego klienta. Drugie to rozwiązanie błędu ręcznie . Ale napisz czy tak się dzieje kiedy próbujesz to zainstalować czy jak włączasz WR.

32354141673387527780.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/642246-pomoc-microsoft-visual-c-runtime-library/

temat do zamkniecia rozwiazanie podalem w tym temacie dlatego ze kolega mial ten sam klopot ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...