Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FPSchats - Kupno Cheat'ów

NumberOne_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up @2xup Najpierw to ja zgłoszę was gimbusy; a odnosząc się do sygnatury to moje stare konto więc sobie zgłaszaj :)

Może wypowiedź kogoś z IQ powyżej 70 ?

Opublikowano

Po pierwsze dzieciaku nikt ci nie pomorze , po drugie naucz się grać bez czitów rozumiem że nie potrafisz, głównie chodziło mi o twój nick z mpc na batlelogu ten :

NumberOne_

Szkoda mi takich dzieci.... <facepalm>

No to zgłasaj NumerOne_ o ile istnieje xD

A po drugie jesteś na forum MPC Multi Player Cheats.

Ponawiam prośbę:

Może wypowiedź kogoś z IQ powyżej 70 ?

Opublikowano

Witam, o co chodzi z tymi grupami na fpscheats? Którą wybrać aby mieć dostęp do hacków do BF3?

k5ooox.jpg

polecam Ci catalyst hax, 20 dolców na miesiąc , chyba że interesuje Ci zakup tańszy w "PLN" to musisz ze mną pogadać, co do panów niżej, to tak dzieciaczki, zazdrościcie że NumberOne ma kase na paypalu i tyle , sami sie zraportujcie cieniasy, dajcie linki do swoich profilów to sie posmieje z Waszych osiągnięc i statów, NumberOne napisz do mnei na privie dam Ci kontakt do mnie i pogadamy

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

FPSCheats.com to dziadostwo.. Problemy podczas strzelania, oraz są luki i pb wykrywa.

Polecam www.187ci.com - 10$ za miesiąc

Polecam www.tmcheats.com - 20$ za miesiąc

Wszytko odbywa się przez PayPal'a

1937432359.png

Opublikowano

FPSCheats.com to dziadostwo.. Problemy podczas strzelania, oraz są luki i pb wykrywa.

Polecam www.187ci.com - 10$ za miesiąc

Polecam www.tmcheats.com - 20$ za miesiąc

Wszytko odbywa się przez PayPal'a

aha, fajnie ze tmcheats to podróba frajerze i podpierdalasz czyjeś tanie aimboty za ktore sie nie płaci .

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

polecam Ci catalyst hax, 20 dolców na miesiąc , chyba że interesuje Ci zakup tańszy w "PLN" to musisz ze mną pogadać, co do panów niżej, to tak dzieciaczki, zazdrościcie że NumberOne ma kase na paypalu i tyle , sami sie zraportujcie cieniasy, dajcie linki do swoich profilów to sie posmieje z Waszych osiągnięc i statów, NumberOne napisz do mnei na privie dam Ci kontakt do mnie i pogadamy

Nikt nigdzie nie pisał jaki to jest zajebisty ale wolę kurwa mieć staty przykładowo 1;5 niż kurwa na aimbie 10;0 -.-'' Idź się chwal swoimi pr0 statami i tym, że potrafisz przycisnać myszkę i odrazu bania wchodzi ! o kurwa ale ty zajebisty -,-''

Opublikowano

Po pierwsze dzieciaku nikt ci nie pomorze , po drugie naucz się grać bez czitów rozumiem że nie potrafisz, głównie chodziło mi o twój nick z mpc na batlelogu ten :

NumberOne_

Szkoda mi takich dzieci.... <facepalm>

Rozumiem, że szkoda Ci samego siebie? Kup słownik, ogarnij mowę - potem się wypowiadaj.

@top

z tego co mi wiadomo, tutaj na forum jest parę dobrych hack'ów, ale można mieć problemy z PB. Kolega kupował raz z FPSCheats najtańszy pakiet. Chciał spróbować i powiem, że nawet dobre.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Tanią podróbą to ty jesteś, jak masz wypowiadać się głupio i nie na temat, to wogule sie nie wypowiadaj. Testowałeś cheata? Nie.. Wiec się nie wpierdalaj.

1937432359.png

Opublikowano

Sracie a nie zgłaszacie , tyle powiem -.- Nie popieram czitowania w BF'ie no ale jak już to na forum znajdziesz trochę czitków do BF3 za darmo więc jak chcesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...