Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA Kinect na Xbox?

konny1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem już w innym temacie, że nie ma sensu robić takich gier na kinecta. Na początku może i fajnie by było ale po pewnym czasie męczy te stanie przed telewizorem a tak bierzesz pada siadasz w foteliku i grasz. Po 2 nie każdy może sobie pozwolić na kinecta i by słabo się sprzedawała.

csyt2-signa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP@ Racja nie każdy , jednak 6/10 posiadaczy XBOX 360 już posiada sensor Kinect. Ja jestem jego posiadaczem i jestem z niego zadowolony. Daje mi wspaniałe możliwości , jak rozmowy wideo , oraz zastępuje słuchawki z mikrofonem ( nie lubie ich :P )

konny1234@ GTA na kinect?? Wybacz chłopie , taka produkcja była by cholernie kosztowna , a twórcy by dużo na niej nie zarobili. Już samo stanie tak z godzinę przed telewizorem jest męczące , a przy tym ciągłe poruszanie się , machanie łapami , skakanie i kucanie , tylko bardziej mówiłoby "NIE". Teraz tyli idioci by coś takiego kupili. Bez obrazy , oczywiście. Jeśli szukasz wyzwania pod kinect , sprawdź się w nowej produkcji kinect star wars , lub AVATAR DEATHMATCH , które wyjdzie już niedługo w polsce.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Tak up@ masz rację dot. Star wars. Mam grę tą na kinekta,kupioną za 170 zł(chyba przecena z 199,99zł) i jest tyle ruchu,że nie wyrabiam i wgl fajnie że po polsku :D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Po 1. Ja ZAWSZE mam rację. Po 2. Jednym z dowodów na to , że GTA na Kinect nie wyjdzie , jest pewien paradoks...

"Kiedy mam czas , nie chce mi się"

22fu7of2onif.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na kinekt można nie źle się zabawić, sam posiadam i nie żałuje , a co do GTA to raczej nie wyjdzie przez bardzo długi okres czasu , wątpię żeby takie coś się kupiło .

2wmgbqp.jpg

W.E.N.A FAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...