Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven- ULT !

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tutaj znajduje się prezentacja Over Power ulta Dravena ;) Zajebisty zasięg i DMG.. Sami zobaczcie ;)

eune

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zwykły bug.

Serwer PBE nie nosi swojej nazwy przypadkowo, są na nim testowane bugi.

Opublikowano

Heh czyli nie ma pewności czy takie ulti będzie normalnie?

Bo w sumie z Dariusem też przesadzili :D

eune

Opublikowano

Jeśli to zwykły bug to ok. Jeśli nie, też jest ok. Po prostu jeden ban w plecy. ;)

Można nim już grać na pbe ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

looooooooooooool, chyba już nie potrafią nic normalnego wymyśleć - to ulti to istny horror :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Chcialbym wam poinformowac, ze to ult napewno bedzie tak wygladalo ale czy zasieg i dmg zostanie taki to nie wiem, ale na pewno bedzie tak wracalo, mozna to aktywowac samemu ( ale chyba narazie nie za bardzo to dziala na PBE) albo czekac az dojedzie do konca i samo wroci. Co do tego skad wiem, ze bd tak wracalo - pisze w opisie skilli ^^ na oficjalnej stronie lola

Opublikowano

A więc tak można by założyć że wydadzą tak jak jest teraz na pbe a po tygodniu znerfią ulti na pół mapy pewnie albo jak lux . Jego Q również jak dla mnie zbyt OP jeżeli potrafisz to łapać to w early game bijesz po 120 na 1 poziomie troche lipa.

Opublikowano

Gdzieś tam ktoś napisał, że zasięg ma wynosić 1000 ale możliwe, że będzie globalne. W sumie co to za problem? Ezreal też ma globalne ulti i jakoś nikt nie płacze z tego powodu.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Gdzieś tam ktoś napisał, że zasięg ma wynosić 1000 ale możliwe, że będzie globalne. W sumie co to za problem? Ezreal też ma globalne ulti i jakoś nikt nie płacze z tego powodu.

Tak ale ezreal uderza raz za 300 a draven z full buildem jebnie ci 1000 z ulta

Opublikowano

Z tego co wywnioskowałem cd nie ma również strasznego.

Ulti bardzo pomyslowe zobaczymy czy w praktyce będzie łatwo jego uniknąć :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo czy Riot przesadził.Ja osobiście jeszcze nie grałem Dravenem [jeżeli jest na pbe] i nie wiem czy jest mocny czy nie ;p

sy89ps.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...