Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200% IP i EXP !

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.chcę was powiadomić, że od jutra, 4 rano do poniedziałku, 16 po południu ,każdy na każdym serwerze otrzyma boost +100% ip i expa z okazji 3,4 mln fanów na facebooku ! enjoy :-)

Wygrana Team Acer to nie jedyna dobra informacja dzisiejszego poranka. Wczoraj poinformowano, że w związku z liczbą 3 400 000 fanów na facebooku w ten weekend wszystkie gry będą nagradzane bonusem 34% IP i XP. Do dzisiaj jednak decyzję zmieniono ? w ten weekend mamy 100% bonus!

Tak ? wszystkie gry będą nagradzane dwukrotnie wiekszą ilością IP i XP ? bonus kumuluje się również z wszystkimi innymi premiami do zdobywanych punktów.

Podwójny weekend zacznie się w sobotę, 2 czerwca o godzinie 4.00, zakończy natomiast 4 czerwca, w poniedziałek, o godzinie 16.00.

Wyczuwam przeciążenie serwerów?

info z officjalnego , polskiego forum lola. a oto coś od RIOT:

Summoners!

Thanks to you, our Facebook page has grown in leaps and bounds, leading up to this month?s count of over 3 million! When we hit the 1 million landmark, we celebrated with a celebratory art wallpaper, and planned to deliver another surprise when we hit 2 million fans. Then unforeseen circumstances entered the picture. And by ?unforeseen circumstances,? we mean ?two culprits in the office dropped the ball.?

We kept the fans waiting and we hate doing that. Thankfully, the rest of the team came up with a dignified and professional way to dissuade the guilty parties from making the same mistake again. It went a little something like this:

punishment.gif

We relent! We love you, so we?re going to celebrate our latest milestone by giving everyone out there tons of LoL goodness.

This weekend from Friday, June 1st at 7pm PST, until Monday, June 4th at 7am PST, players in NA, EUNE and EUW will receive a 100% IP bonus for all games played. Yes, this will work in conjunction with any IP and XP boosts you currently have on your accounts, too. Help us spread the word by encouraging your friends to ?Like? us on Facebook.

Thanks for being such awesome fans, and get ready for the extra IP all weekend!

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

i napisales ze od jutra od poniedzialku.. a jutro jest sobota... -_-

nauczyli Cię czytać? "od jutra,4 rano do poniedziałku ,16 po południu" co w tym niejasne?

Czemu w temacie masz 200 a w opisie 100 ;d

bo 200% to jest suma expa i ip a 100% jest dodawane. ^_^

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

' This weekend from Friday, June 1st at 7pm PST, until Monday, June 4th at 7am PST, players in NA, EUNE and EUW will receive a 100% IP bonus for all games played. Yes, this will work in conjunction with any IP and XP boosts you currently have on your accounts, too. Help us spread the word by encouraging your friends to ?Like? us on Facebook. '

A nie czasem od dziś od 19??

Opublikowano

@up cały czas będzie aż do poniedziałku 16:00.

A nie czasem od dziś od 19??

było tak zadecydowane ,lecz RIOT zmienił jednak to i będzie od jutra 100% zamiast 34% :)

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

omg

nie dostajecie ip boostow tylko więcej ip i expa za rundę -.- 2x więcej za runde dostajecie ,co w tym niejasne jest?

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Za każdą rozegraną grę macie IP boost. Tak jakbyście wykupili na 3 dni IP Boost w sklepie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czytajcie na polskiej stronie bo angielska liczy czas chyba od USA. Jak ktoś będzie mógł grać to nawet nazbiera na tego nowego champa ;)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeżeli już jest ,to zaczynamy zbieranie IP xD Czas USA = już sobota? o.O

Kolejek nie ma ,a oczekiwałem około 4000 ;c

PS.:

http://scr.hu/14e/ceuj6

fajne menu <3

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...