Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Budowla w Minecrafcie

KyniexPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym wam dziś moją Budowlę, którą nazwałem "Twierdza Kynia Beta", Ponieważ jeszcze będę dorabiał jakieś rzeczy itp, więc dużo się jeszcze może zmienić ; ).

Link do Prezentacji:http://www.youtube.c...h?v=2AM_qJsRauA

Jak byście mogli, to powiedzcie co mógłbym dobudować tam itp, może z waszych propozycji coś dobuduje, jeżeli dam radę to wybudować ; ).

UPDATE:

Link do Save:http://www.speedyshare.com/HSwTV/Twierdza-Kynia-Beta.rar

Skan:http://imageshack.us/f/444/skanx.png/

Na save możecie się pobawić czy coś, lub dookładniej pozwiedzać ;D.

Opublikowano

@Topic

Szczerze to mi się nie podoba, z kamienia raczej się nie buduje.

Moja ocena to tak ujdzie:

"4/10".

Niestety, to nie jest epicka budowla.

Mam wrażenie, że to coś jest budowane na tak zwany:

"odpieprz" ...

Muzyka w ogolę nie dopasowana do filmu ...

Dziękuje to jest moja opinia, może się mylę.

@Down

Widziałeś gdzieś na serwerze budowle z kamienia

:O ... ?!

2004f8x.png

Opublikowano

Każdy może wyrazić swoją opinię, a co do tych Kamieni nie rozumiem, czemu się "Niby" nie buduje? : )

A z muzyką no to ja mam problemy dopasować, a telewizor gdzieś zmieszcze raczej xD.

Rady :

- Usuń ten filmik z youtube i dodaj ss'y bo mogą usunąć film , jako promowanie się.

Tak to budowla spoko , ale zrób jak napisałem wyżej.

To tylko prezentacja, nie promuje się, a ss'ów robić nie lubię ; (. bo w filmiku wszystko zobaczycie , a na ss'ach mogę czegoś nie ująć i wiecie.

@UP

Nie gram w MC na multi, tylko single, a na multi gram rzadko więc wiesz ; ). Po za tym, mogę chyba budować z czego chce, prawda?; )

Opublikowano

@Ballsgred

10lat?zobacz sobie na mój profil na youtubi'e, i Przepraszam bardzo, może i nie mam super wyobraźni, ale zwróć też uwagę, że to jest BETA budowla i czytaj opis filmu ; ).

Opublikowano

@Ballsgred A ty nie zaśmiecaj forum swoim spamem.

@topic Ładna budowla napracowałeś się :)

@edit

Tak jak @kolorowy powiedział daj lepiej ss'y bo zaraz warna dostaniesz :(

Opublikowano

Nie że jestem uparty czy coś, ale nie lubię robić ss'ów bo zawsze coś pomine niestety ; (.

Do ADMINÓW: Ten film nie ma na celu promocji mojego kanału na youtubie, tylko ma cel zaprezentować budowlę, Ponieważ ss'ów robić nie lubię, ale jeżeli każecie, to zrobię je.

Opublikowano

Szału nie robi... Jeden wielki prostokąt z pokoikami w środku, grrr... nie cierpię takich "kwadratowców". Moja rada to, żebyś nadał temu jakiś lepszy kształt niż prostokąt. Ogólnie jakoś nie przypadło mi do gustu :/ 3/10

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Słabe, mocno kwadratowe, a w środku tylko pare pokoi, które też śliczne nie są ... Ocena? Hmm... na upartego 3,5/10. BETA BETĄ, ale strasznie to syfiaste, więc moja prawdziwa ocena wynosiłaby 2/10 :( Przykro mi.

Brak sygnatury. :3

Bywalec
Opublikowano

Albo dodajesz dl + skan, albo Cls, 1h.

Użytkownik jest nieaktywny, a więc daje czas 24h na uzupełnienie.

@up

Admin po co tutaj skan?

@topic

Zbyt kwadratowe jak dla mnie moja ocena to 5/10. Urozmaić to i pokaż później .

Na MPC link do YouTube dodajemy tylko wtedy, gdy jest download mapki, ponieważ samych filmów dodawać nie wolno.

Po co skan? Bo gdy przesyła się plik spakowany w WinRaR mogą być w nim wirusy, a poza tym tak jest w regulaminie.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@up

Admin po co tutaj skan?

@topic

Zbyt kwadratowe jak dla mnie moja ocena to 5/10. Urozmaić to i pokaż później .

Opublikowano

jeśli tobie się to podoba to ok. ale pomyśl o zrobieniu jakiejś piramidy czy nie wiem , jak wolisz stare klimaty , po ogladaj zdjecia zamków i zrób coś z wieżami komnatami itd :) pozdrawiam. za to że się na pracowałeś 4/10 :)

B M W ever<3 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...