Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T 150, KW 1 IS czy KW 2?

TazukiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który się bardziej opłaca kupować? Porównywałem staty ale dalej wybrać nie mogę.

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

KW-2 prowadzi tylko do S-51 chyba. T-150 do IS-4, a KW-1s do IS-7. Zdecyduj sie którego z nich chcesz. Ja bym między T-150 a KW-1s z wskazaniem na T-150 się wachał.

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie wziąść KW2 bo jak go wezmę to potrzebuję potem tylko 13000 do t150 więc jakoś bardziej mi sie to bedzie opłacało.Ale się troszkę wacham

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

Ja bym wybrał kw-1s jak na czołg ciężki jest szybki i mobilny,pancerz może być a działo jest bardzo dobre. Jedyna wada to koszty pocisku jeżeli zarabiałbyś nim 10k na rundę to biorąc pod uwagę :

koszty amunicji (1k pocisk magazynek 26 pocisków) i naprawa około 4k. to przewidując średni zużycie pocisków czyli około 3-5 to oznacza że wydajesz średnio 7k na bitwe na sam czołg. Więc

możesz ponieść wiele strat ale jeżeli dobrze grasz czołgami ciężkimi to ten czołg będzie perłą w twoim garażu. KW2 też dobry ale wolny jeżeli źle wybierzesz miejsce walki to będziesz musiał się wracać

a to zabierze ci duuuuuuużo czasu.A 150 nie wiem ale po doświadczeniu w walce z nim widać że jest groszy od KW2 i KW-1S.

• 1 rok później...
Opublikowano

Heh, t150 ma lepszy pancerz niz kv2,KW1s też... a kw1s ze 122m miota.. wziąłbym kw1s .. Is7 lepszy od is4 wg mnie ;]

hehe ja rozwalilem is-4 2 is-7 pelne ;) . Jezeli dobrze ogarniasz is-4 to cuda zdziałasz ..

Tez sie zgadzam z korosor planowanie kw-1s ma najlepsze drzewko

is-8 shit is-7 shit ( jak dla mnie ) is-3 jest za.... is taki sobie ( czesto na 9 wrzuca ) kw-1s jest dobry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...