Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowa broń Dual Skorpions

lelum_polelum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś grał dłużej tą bronią i czy może powiedzieć czy sie opłaca kupwać ją na perma teraz jak jest w przecenie?? Ja nią grałem raz jak podniosłem i nie moge jej zbytnio ocenić ale może ktoś wie o niej wiecej także prosze o opinie. Dodam że mam juz na perma smg (P90 Tr) i nie wiem czy mi sie opłaca kupowac nastepne.

Opublikowano

Jeśli broń jest na przecenie zawsze warto kupić, a tak to broń strasznie szybka*, chyba szybsza od Miniguna ale strasznie ma duży rozrzut.

Opublikowano

strasznie szybsza,

Chyba szybka piecu :D

Moim zdaniem nie warto zjada magazynek w mgnieniu oka pozatym ten rozrzut nie latwo opanować są lepsze bronie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

mam tą broń (nie na perma) i iest super. na rush to najlepsza broń. wybiegasz i same hs. kupuj bo warto.

Opublikowano

Bron strsznie mordercza na bazie wroga bo kiedy ty zdazysz uderzyc z M416 ledwo 2 strzaly to juz masz srut w glowie i dobranoc. Abillity na speeda od multi+paczki i jechane na DR.

Gość SynekMTG
Opublikowano

Jeżeli masz już p90 tr na perma to nie opłaca się kupować drugiego smg. Chociaż według mnie obie bronie są na równym poziomie. Omijając to że skorpiony szybsze.

Opublikowano

Tak mnie naszła myśl że jak zrobili double smg i automatyczny pistol (cobra) więc może w przyszlości będzie double pistolet :D

Żeby grac tą bronią musisz wziąść jeszcze jakąś do plecaka bo same scorpiony szybko sie konczą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Scorpy to broń do walenia unbv na spawnie.

Do tego wrzucasz cobre + g36e do bp.

Ogółem wszystko co na przecenie można kupować.

Opublikowano

Jeśli się nie boisz (nie wiem czego). Możesz pobrać sobie moda Skorpion na Dual Skorpion i zobaczysz jak się tym gra.

Opublikowano

Oglądając filmik stwierdzam 1.

Bronie nie mogą być szybsze od miniguna (to jest nie możliwe....) a te scorpiony są równe w prędkości, albo i kilka ms. wolniejsze w wystrzeliwaniu pocisków.

...

Mimo to polecam, chociaż masz praktycznie tylko 2 magazynki ;D

Opublikowano

Tak mnie naszła myśl że jak zrobili double smg i automatyczny pistol (cobra) więc może w przyszlości będzie double pistolet :D

Żeby grac tą bronią musisz wziąść jeszcze jakąś do plecaka bo same scorpiony szybko sie konczą

Widziałem kiedyś parę modów na yt jak goście z dwoma desert eagle'ami latali na dr, wieć wszystko jest możliwe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...