Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Duże Tiery

TazukiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu gdy wchodzę w grę na przykład kw 1 to zawsze są takie wielke tiary w teamach że się grać nie da.Można cośz tym zrobić żeby z mniejszymi grać? Tylko bez kompani. Z góry dzięki za odpowiedzi.

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

Dużo osób narzeka na MM(match making-dobieranie czołgów do gry). Nie ma sposobu ale mogę ci pomóc żebyś mógł sobie jakoś w takich meczach poradzić. A z resztą nie zawsze trafiasz na złe mecze. KV całkiem często ląduje na górze listy.

Oto porady;

-nie idź w pierwszej linii. Z wyższymi nie masz szans w otwartej walce.

-celuj po weak spotach

-możesz ukrywać się za większymi bestiami ze swojego teamu. Najczęściej celuje się w najbardziej niebezpiecznego przeciwnika.

-staraj się polować na przeciwników na swoim tierze. Jak mnie na VIII,IX,X tierze atakowały czołgi poniżej V tieru to się śmiałem bo wiedziałem że nic mi nie zrobią.

Opublikowano

Czy ja wiem , sam gram kw 1 i ponad 85% bitew wyrzuciło mnie na pierwsza 5-tke, gorzej mam Tigerem bo tam to juz sie wojuje z X tierami ;d

Przerwa w grze

Opublikowano

mój rekord to d2 (II tier) z mausem walczyłem. Ale byłem w kompanii więc się nie liczy xD. Ale jak tygryskiem dobrze grasz to nawet X tierowego kolosa uszczypniesz

Opublikowano

@Up: UP2:

Nigdy nie zdarzyło mi się, że V klasą walczyłem z X

Kłamiesz -.-

EDIT:

SORRY PISALIŚMY OBAJ W JEDNYM CZASIE JA TO NAPISAŁEM DO PIOTRKA126p

x

Opublikowano

Czyż oskarżasz mnie o oszczerstwa i mówienie czegoś czego nie powiedziałem chociaż mówisz że mówiłem tego czego nie powiedziałem? Wszak piąte tiery trafić na dziesiąte móc nie mogą chyba że w batalionie w którym trafia się czasami tiery na które się zazwyczaj nie trafia chociaż tu się trafiają. Aczkolwiek, ale, ciastka, ponieważ ja o niczym takim nie pisałeś o czym piszesz że pisałem nie napisałem więc twoje oskarżenia są bezpodstawne a ja mogę oskarżyć cię o składanie fałszywych oskarżeń, a odwołanie się do tego będzie potwierdzeniem że oskarżasz oskarżonego pomimo że on cię oskarżył, a to właśnie jego oskarżenie było przyczyną twego drugiego oskarżenia które nastąpiło po oskarżeniu numer jeden. Prawda?????

ps. Jest dzień dziecka i gram już od ponad 14 godzin bez przerwy więc zaczyna mi odbijać. Piszę w trakcie wczytywań bitw (te30 sekund jest wystarczające pomimo że wysta..... pogubiłem się). Jak czegoś nie rozumiesz to ci mogę wyjaśnićxD Muszę się wprawiać bo na Pn wierszyk na polaka.

Opublikowano

Słuchaj.. To było do Piotrka..

Napisaliśmy obaj w jednym czasie.

@Edit:

Tak przy okazji to, powinieneś odstawić na trochę komputer.

Zrobiłeś się narwany.. nie analizujesz postów na forum.

Mogłeś się domyślić.. po czasie dodana postów. Zobacz sobie. -taka rada na przyszłość

I jeszcze jedno.. rozumiem to twoja sprawa ile siedzisz przy kompie ale 14 GODZIN ??

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Analizuję ale ten mój post był napisany dla beki. Ja wiedziałem że to nie do mnie. A jeśli chodzi o kompa to zazwyczaj ok 1 max 2 h/dziennie. Wczoraj dzień dziecka i chciałem sprawdzić ile mogę przed klockiem posiedzieć. Włączyłem stoper, zacząłem grać. Skończyłem gdy wybiło 22 godziny. Było hardkorowo ale dużo expa, dużo kasy. Niestety pomimo nie przespanej doby nie mogłem spać, a wraz z kasą dorobiłem się bólu głowy i czerwonych oczu. Już nigdy więcej nie będę grał tyle i to w dodatku bez przerwy (nie licząc miejsca gdzie nawet król chodzi piechotą xD). Wczoraj totalnie mi odbijało. Nawet widać po tym co wczoraj pisałem xD Na szczęście odpuściłem sobie MPC po jakimś czasie.

Opublikowano

ale ty jesteś już przyzwyczajony. Ja rzadko tak nerdziłem.

ps.przestańmy bo offtop się sam robi.

Opublikowano

Korosor ale ty lubisz spamić MPC :D

Dla śmiechu musiał mnie w zakłopotanie wprowadzić. -__

Zmarnowałem 2 min. mojego życia.

x

Opublikowano

@Zacny

Ale czy ja napisałem ze V tierem walczylem z X??

Czytanie ze zrozumieniem sie klania :)

Wyraznie napisałem ''gorzej mam TIGEREM bo WOJUJE SIE Z X ''

Przerwa w grze

Opublikowano

ŁADNIE ŁADNIE

Tylko, że własnie przed chwilą to podmieniłeś.

Po czymś takim nie wmówisz mi ;D

Użytkownik

PIOTREK126p

edytował ten post dziś, 22:17

x

Opublikowano

Ja to sobie tłumacze zawsze tak...Grajać ciągle na niskich tierach niczego się nie nauczymy ( czyli grając KW-1 i być ciągle na szczycie to owszem jest fajnie, ale wtedy się jedzie na 'pałe' i nie stosuje rzadnej taktyki)...A gdy się gra na np KW-1 z VIII tierami wtedy jest ciężko, trzeba grać z głową i wykorzystywać cechy czołgu... Czasem lepiej jak wrzuci wyżej niż niżej gdyż, warto się przyzwyczaić do tego że i tak i tak niedługo będzie się grało takim(lub tylko w takich) tierach. ;)

signature.png

Opublikowano

Wiesz...Mi nie sprawia tyle frajdy niszcząc teoretycznie słabszych od siebie. Natomiast zniszczyc AMX 13 90, Tiger II, IS-3 na combo to jest frajda ;)... A brać każdego na 1 strzał to nie to samo co zniszczyć kogoś z 1000hp do 0 za 1 zamachem ;p

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...