Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne vs Twitch vs Varus vs Ashe

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Vayne vs Twitch vs Varus vs Ashe

Zależy mi na: ATAK DMG z Daleka !

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Dodatkowe info : Mam ashe i jak zloze ten build z mobafire to jest PRO KOX FIREFOX xD

Wiec pytam bo to sa tez takie postacie jak ashe :)

Vayne - Bede musial jeszcze dlugo zbierać :/

Twitch - Mam na niego :) i ma niewidzialnosc xD .

Varus - Bede musial jeszcze dlugo zbierać :/

Opublikowano

Twitch ma najdłuższy zasięg z gry z ultem, ale postać średnia jest.

Varus "jak ogarniesz Q, to niszczysz". Nie grałem więc nie wiem.

Vayne mega dmg, fajny AD carry ( też ma niewidke )

Ashe, to jeden z fajniejszych ad carry, ale jest mocno papierkowa.

Opublikowano

Twitcha każdy zniszczy na lini bez większych problemów. W jungli może ma dobre ganki, ale mimo wszystko lepiej wziąć kogoś bardziej tankowatego.

Vayne bije ogromny dmg w late. Ale na początku trochę ciężko.

Varus jest nowy, mimo to wydaje się całkiem spoko. Często potrafi zdominować linię.

Moim zdaniem mimo wszystko najlepsza Ashe, głównie ze względu na ulti, chociaż trochę boli brak escape mechanizmu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

opisze krótko mam wszyskie ad carry i kazda gierke carruje /gram 10-20 gier dziennie/

Vayne dość ciekawy ad carry ale łatwo zkontrować, mocny late early jak oqarniesz to tez cisnie

Twitch: hmm twitch bocie jest słaby bardziej na jungle sie nadaje teraz, ale jak chcesz to i tak łatwo go zcontrować

Varus: mocny early mid late jak najbardziej polecam varusa /my main/ Q kuriozalnie mocne oraz jak nastakujesz na kolesiu W to praktycznie lepsze niz spear nidale

Ashe: taki sobie ad carry potrafi wycarrowac łatwa postać do oqarnięcia + dostała lekkiego boosta na W /strzała leci z normalna prędkością attac speed

Najbardziej polecam zakup varus/vayne/ashe/twitch

Opublikowano

No dzięki Dzieki , no ale kasa sie nie bierze znikąd :) Dlugo na varusa trzeba zbierac ! ... i jeszcze coraz wiecej postaci dochodzi !!!!

Opublikowano

Ja ci powiem że twitch jest bardzo dobrym champem o ile ktoś nie kupi oracla

Mój kuzyn chodzi do podstawówki i gra nim w miare a pod dobijanie jest idealny dzięki dobremu zasięgowi strzałów i zatruciu

Ashe ma ulti które stunuje i bierze dość dość DMG a zarazem jest globalne na 1 lvl jak przeczekamy w krzakach kupimy ostzre dorana ładuje nam sie szansa na kryta i 1 strzał jest bd mocny i można zaliczyć first killa jeżeli z kimś współpracujesz

Pozatym odkrywanie mapy na E slowujące strzały na Q i Obrażenia na E

Minusem moze byc papierowatość i 1 skill zadający obrazenia (oprócz ulti)

Vayne

Wielki DMG

Bardzo mobilna

Wprawa i będziesz wbijał przeciwników w ściane ;).

Varus

Swietne CC

Daleki zasięg umiejętnośći

Dość szybki na początku.

Skillshoty sprawiają że trzeba go ogarnąć.

Ja osobiście ci polecam Vayne bardzo dobra postac z potężnym DMG a jezeli chcesz grac normale myśle że Twitch będzie dobry bo czasem nim gram a ludzie zapominają/nie kupują oracla co doprowadza do ich zguby.

Jeżeli nie nudzi ci sie gra 1 postacią bierz Varusa jak ogarniesz skillshoty mozesz robic spore zamieszanie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...