Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc przydzielenia poszczegolnych komend zawartych w pluginie commandbook dla zwyklych graczy nie posiadajacych OP? Chcialbym, aby byla mozliwosc uzywania komendy /tp /home /sethome /spawn i paru innych przez zwyklych graczy. Czy moglby ktos edytowac owy plugin lub powiedziec mi, jak dac mozliwosc uzywania poszczegolnych komend graczom bez OP?

Opublikowano

To poprostu Permissions :)

http://www.mpcforum.pl/topic/391022-tutorial-wszystko-na-temat-permissions/

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Daj w permissions takie coś:

------------------------------------------------------------------

[/tp]

Teleportacja:

commandbook.tp

[/home]

Teleport do domu:

commandbook.home

[/sethome]

Ustawia dom:

commandbook.sethome

[/spawn]

Teleport do miasta:

commandbook.spawn

---------------------------------------

Proszę, liczę na:

"Lubię to".

2004f8x.png

Opublikowano

Dzieki za pomoc, jednak probowalem edytowac plik premissions.yml w/g tego tutorialu i nie udalo mi sie dobrze go skonfigurowac, staralem sie przypisac te komendy dla defaultowego gracza, badz robiac nowa grupe jednak nie dzialalo mi cos. Czy moglby ktos mi wyslac zedytowany juz plik z komendami dla defaultowego gracza takimi jak: /time /spawn /home /sethome /spawn /warp /tp /weather /jumpto ? Wiem, ze jest to prosta czynnosc, wydaje mi sie, ze robie wszystko kropka w kropke jak na poradniku, ale nie dziala mi..

Opublikowano

Najbardziej polecam ci pobrać pliki serwerowe :) .. Poszukaj sobie najbardziej tobie pasujących i podmień Permissions :)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...