Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gunner

niedziu97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czytając statystyki broni na naszym forum nie widzialem bazooki dragon fire i tegze tej samonaprowadzajacej (zapomnialem nazwy), i dlatego mam pytanie jaka bazooke sie najbardziej oplaca kupic dla gunnera.

P.S.Przepraszam za blędy ortograficzne.

Opublikowano

Ale podobno Dragon Fire zadeje calkiem spore DMG.A ta samo naprowadzajaca nie wiem nic o niej sie zastanawiam

Opublikowano

DF jest moim zdaniem dziwna i nietypowa na wielu serwach ma się za nią bana lub kicka dość trudna do ogarnięcia na początku ale jak już po 5-15 min załapiesz to będziesz op, samonaprowadzająca jest do bani dmg średnie, słaba na piechotę, to samonaprowadzanie też słabe nie polecam, najlepsze zwykłe rpg ew. wersja super/uber

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Zwyczajne RPG, bez wersji super czy uber (tylko wygląd się zmienia). Inne wersje to strata czasu. DF na 3/4 klanowych serwerach jest zakazane.

Opublikowano

Dragon Fire jest dla lamusów bez skilla :)

Ku naszemu szczęściu odkryli to admini serwerów i kickaja za tą broń, tak jak to napisano wyżej.

Według mnie urozmaicenia nie mają sensu, zwykła bazooka i po sprawie :P

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...