Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Nexon Cash-

markolak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Kupiłem przez sms'a Nxon Cash'e i czekam już 5 minut i nie mam ich na koncie,

Zapłaciłem, wszystklo gra ale cash'e nie dotarły . Na g1 było expresowo . Co mam teraz zrobić .Dalej czekac czy co?

Opublikowano

Możesz jeszcze chwilę poczekać. Jeżeli nadal nic nie będziesz miał to pisz ticketa:

www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/

32354141673387527780.png

Opublikowano

czeka sie do 48h na odpowiedz tak jest na Combacie wiec i tu bo to jedno i to samo . a czym kupowales Nx'y?

@Edit:

Jesli Kupowales Paysafe card to sprawdz u nich na stronie czy cos ci zjadlo jesli tak to pisz do nich ticket. Jesli kupowales przelewem to masz dowod ze poszla wplata na ich konto wiec jesli nie otrzymasz to mozesz im to zglosic masz potwierdzenie przeciez. a jesli masz sms to tez tam bedzie w Transaction Log sprawdz to bo czasami dochodza z wieeelkim opoznieniem... mi doszly po 3 dniach na Combacie. ale Doszly wiec nie ma sie co przejmowac jesli kupiles powinny dojsc jesli nie dojda napisz ticket i czekaj...

Opublikowano

Pisałem ticketa , dziś ok 17 będzie 48h. Może źle im to napisałem . - treść mojego ticketa - ''Im buy 4200 Nexon Cash and, i did not get them.

I pay 23.37 zł. Please send me my Nexon Cash ''

Kupowałem je sms'em.

Jeśli cos jest nie tak , to napisz jak powinien wyglądać taki ticket , bo jestem w tym trochę zielony , robie to pierwszy raz.

A moze przez weekend Suppord nie pracuje. I w ciągu tygodnia dostanę dopiero moje Nexon Cash.

Opublikowano

Minęły 72 h i dalej nic . Odpowiedzi nie dostałem , nex'y też nie dotarły .

Ticketa już wysłałem ok 72 h temu i dalej nic. Treść ticketa zamieściłem powyżej . Jeśli coś źle napisałem to proszę mnie poprawić.

Opublikowano

Napewno nie "Im buy"

Jak ja kupiłem TMP, to się wystraszyłem, żę nie mam ( nie wiedziałem o OutBoxie w IS ) to im napisałem coś w ten deseń tylko o TMP:

Hi

Yesterday i bought 4200 NX Cash by SMS. I pay 23.37 zl, and i dont receive it!

Please do it fast, I waiting 72h.

Greetings ... nick ...

Wiem, że mogłem trochę namieszać z czasami, ale jest ogólnie o co chodzi, piszę na szybko bo myślę, że jestes już zniecierpliwiony :(

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

kminiszpl bardzo dziękuje :))

masz u mnie duzego plusa .

Tak czasy są pomylone ale poprawiłem i wysłałem .

Zoaczymy co teraz się będzie działo.

Jutro po południu napisze czy coś się wydarzyło.

Opublikowano

kminisz twoje zdanie jest bez sensu troche xdd

"Wczoraj kupilem xxx nx cash, czekam juz 72h"

o ile mi wiadomo to doba ma 24h :D

Opublikowano

Daroo ale on czeka 72h ogólnie a nie jeden dzień 72h rusz głową -.-

@markolak12 ja bym Ci radził wysłać im w tickecie dowód zapłaty tzn na stronie WR poszukaj transaction log i tam będzie widniało że wysłałeś sms. Z tak niezbitym dowodem powinienies dostac odpowiedz

P.S sprawdzaj na bieżąco skrzynke mailową:)

Opublikowano

Arnold gdzie mniej więcej na tej stronie mam szukać tego transaction log??

Sprawdzam cały czas skrzynkę meilowa , ale nic od nich nie dostaję.

@edit dobra dostałem Nexy kupiłem PSG_1 ale nie mam jej na składzie w WR w IS. A nexy mi wzięło , 3800 Nx Cash. Co to kur** ma być??

MI się zaczyna wydawać ze ten Nexon to jedne wielkie oszustwo!!!

Co robić??

Opublikowano

rowniez i mi zezarli ponad 20k nx cash a broni nie dostalem, w is nie pokazuje mi ich a na stronie warrocka pokazane są jako kupione...; /

jakies pomysly co moglbym zrobic jakies porady?

ticketa wyslalem ale nie dostalem odpowiedzi jeszcze..ile mają czasu na rozpatrzenie sprawy?

Wiecie gdzie jest outbox na stronie warrocka? podobno trzeba tam aktywowac kupione rzeczy...: D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...