Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Poważny problem z minecraft !

xRangerSX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam taki problem.

Otóż to :

Włączam minecrafta , wchodze na mape i gram 10 minut .Gra normalnie działa.Gdy minie 10 minut robi się czarny ekran , nie moge nic zrobić moge tylko zresetowac komputer guzikiem.Nie mam paska zadac , caly ekran jest czarny .I monitor się wyłacza,Tak jak by się komputer wyłączył ale dalej działa.

Dane Mojego Komputera:

Jest to komputer stacjonarny:

Windows XP Professional Wersja 2002 Service Pack 3

Komputer :

Pentium ? Dual Core CPU E5200

2.50GHz

2.50GHz , 3.00 GB RAM

Rozszerzenie adresu fizycznego

Karta Graficzna NVIDIA GeForce 9500 GT

Jeżeli bedzie coś jeszcze potrzebne pisać

Prosze o szybką pomoc , bo ja się załamuje bez grania w Minecraft!!

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

Opublikowano

Hmm... ,czy masz może minecrafta na full ekranie bo jeśli tak to znaczy że tylko minecraft ci się scrashował i aby to naprawić musisz zaktualizować sterowniki karty graficznej a jeśli nie to może być tego przyczyną że twój komputer nie wytrzymuje obciążenia minecrafta (lol)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@up Nie dodalem gdy gram komputer zaczyna coraz glosniej buczec.A gdy sie juz zrobi to wszystko znowu buczy normlnie.

Opublikowano

To możliwe że jakaś część w komputerze jest do wymiany.

Odpowiedz mi jeszcze na pytanie czy masz włączonego minecrafta na full ekranie.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Tylko pytanie : Jaka?

Robi sie tak jak mam minecrafta n full ekranie i normalnie wlaczonego w malym okienku.Nawet gdy jestem w menu glownym

I jak ?Co mam robić?Niecierpliwie się bo granie bez minecrafta to...życie bez komputera.

No może troche przesada

Gość SynekMTG
Opublikowano

Nie graj na full ekranie. Tak jak up. Zrób reinstall, pobierz najnowszą jave i powinno jechać.

Opublikowano

Dobra , nie robi mi się tak już , zaktualizowałem sterowniki karty graficznej.Tylko dalej komputer głośno buczy.Nie że mi to przeszkadza tylko się pytam czy każdy tak ma?

Opublikowano

Nie myśle zeby sie przegrzewal , buczy tak glosno tylko jak gram w Minecrafta , do zadnej innej gry nie buczy.

Komputer nieraz chodzi u mnie caly dzien np w sobote caly dzien gram w LoL'a i nic lub MT2 i nic buczy ale normalnie

@up zrobiłem tak , bo wiatraczek mam pod ręką.Włączam Minecrafta dalej tak sie robi , jak go tam gdzies macam to jest letni , nie gorący , wiatrak : najszybciej jak sie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...