Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Nexon ACC

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas tworzenia konta

STEP 1

Loguję się bez problemu na konto G1

STEP 2

Tu pojawia się problem, ponieważ gdy daję link Account i wpisuję passy do mojego konta z g1 pojawia się Error.

Oczywiscie zaakceptowalem opt in na tym koncie (jak i rowniez na innych)

Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Screen? albo chociaż treść tego erroru?

Pamiętaj, że przy migracji najpierw wpisujesz passy od nowego a potem od starego konta.

32354141673387527780.png

Opublikowano

No to ja to źle robiłem, no ale był miech przerwy od WR'a i niezbyt ogarniety jestem.

@UP dzieki

Ale teraz jak spatchować

Ściągam patchera >> CTRL + X >> Folder z grą >> CTRL + V >> START >> OK >> ERROR : Warrock could not be found.

Opublikowano

@up

Mi też nie działał ten patch i pobrałem całego clijenta (1gb) od nowa. Najlepiej ściągnij to będziesz mieć 100% że zadziała

Opublikowano

Jeżeli masz wiadomość "Warrock could not be found" oznacza to że masz WR, ale nie jest zainstalowany -tym samym patch go nie znajduje. Najszybciej będzie jak pobierzesz całego klienta od nowa ze strony Nexona.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Yyy... najśmieszniejsze jest to, że WR był u mnie instalowany i to nie raz (czasem gdy były jakieś ERROR'y czy cuś to robiłem reinstalla) , no ale cóż widzę, że innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

tez mam problem z tym komunikatem warrock could not be found, sciagnelem instalke od nowa ze strony nexona sciagnelem patcha i znowu to samo, co robic?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...