Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyc micro Zlaman + Sennheiser HD 201

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , wczoraj doszly mi moje Suhafki (<3) Sennheiser HD 201 , i w zestawie był też microfon - Zalman mic1.

Jak je przymocować ?

Tzn micro?

Kabel od senn'ków jest zbyt cienki.

Przy początku słuchawek , słabo co mnie słychać.

help~ wasz mudzyn

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Witaj w klubie. Też mam ten mikrofon i słuchawki. Od samych słuchawek odchodzą dwa kabelki, a potem w jednym miejscu jest takie coś co je łączy. Do tego przypnij mikrofon. Albo przypnij sobie do kołnierza, czy coś.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

To se ustaw w panelu sterowania większą głośność + jeśli masz dobrą kartę dźwiękową to wejdź w panelu sterowania glosnosci to kliknij na mikrofon prawym, daj wlasciwosci i ustaw najlepsza jakosc dzwieku (na dole najlepsza, czyli studyjna albo DVD).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

No tak jak Ci mówiłem. Jakiego masz windowsa? Więcej Ci wtedy mogę pomóć , bo możesz wtedy go podpiąć pod bluzkę, ale muszę Ci powiedzieć jak dobrać ustawienia żeby było głośniej.

Opublikowano

W dolnym prawym ekranie powinieneś mieć coś takiego nqi6ry.jpg potem wchodzisz w zakładke tą co tutaj masz na ssie i ustawiasz jak ja mam.hv36vr.jpg Tyle.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...