Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako osoba,która już grała w kilka gier G1 i mam sporą wiedze na temat tego jak wygląda problem używania haków w ich grach chciałem spytać doświadczonych graczy APB jak oni oceniają stopień występowania hakerów w tej grze. Nie jest to gra zrobiona prez G1,ale przez nich kupiona,dlatego też się pytam. Na forum znalazłem sporo haków do APB,ale ludzie piszą że szybko dostaje się bana. Zatem czy to odstrasza i nie ma hakerów? Nie będe oszukiwał,że gdy już kilka razy grałem wcześniej w APB to często dziwiło mnie,że ludzie z SMG strzelają celniej niż ja ze snajperki lub zawsze wiedzą gdzie sie kryje ;) Liczę na odpowiedź i pozdrawiam

Opublikowano

Jak dzis gralemW apb to normalnie hakerów jak mrówek 15lv bez ulepszeni i z podstawowa bronia zabijali doslownie w 5s Gdy normlany gracz nie zabije gracza tak szybko :) z daleka A czy sie szybko bana dostaje nie wiem:) nigdy nie gralem w apb z hackami Ale watpie czy sie wgl bana dostaje. Bo widzialem juz nieraz 125lv z wallhackiem lub aimbotem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...