Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patriotyczny Ruch Maxia V.2

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Maxiu_
Opublikowano

Witam.

Chciałem w imieniu all modderów na tym forum, zapytać jasno wprost (nie piszę Pw bo wiem że albo nie bd odczytane albo jakieś bzdury za odpowiedź bd) według słów kokosza (pisał za niego RMCF jakowo) że MEMT nie powstanie , a moderzy którzy chcą być wynagrodzeni niech się zgłoszą do MCT.

No ok, więc spróbowałem tak samo jak Len..i co, odrazu kasacja na początku.

Związku z tym...po kiego wafela My tutaj jesteśmy jeżeli nawet wyszczególnieni nie możemy zostać, nawet tego MCT nie można mieć oO

Bo przywódca tej partii nie życzy sobie w teamie modderów.

Co My gorsi jesteśmy czy co do ciężkiej kurwy..??

Jeżeli mody nie są w kategori "..hacków,botów, cheatów" to można było jasno napisać, że to kwestia "Dla chętnych"..

Ale pragnę zauważyć że My wcale gorsi nie jesteśmy od tych coderów (normalnie nic do nich nie mam).

Dla tego pytam :

Czy My gorsi jesteśmy czy co do ciężkiej kurwy..??

(I aby było jasne nie mówie na swoim przykładzie, bo wiem że dobrego zdania tam wyżej nie mają o mnie, ale ogólnie za Nas mówie, za modderów)

O a oto moja dzisiejsza apla :

http://www.mpcforum....c/641436-maxiu/

Odrazu kosa ;/

Nawet szans nie miałem, tak samo inni...więc tego nie łapie wgl.

Info1. Co do wgl. modderów mam namyśli tych co robią coś dłuższy czas, a nie tydzień-dwa, albo tylko dla popisu i daje sobie spokój, bo to chuj a nie modder.

@Down nom, też się z Tb zgadzam ;)

Opublikowano

Tu się akurat z tobą zgodzę, na MCT zasługują również moderzy i co ma "cesarz słońce RMCF" do aplikacji do MCT?

Przy okazji, wkurza mnie zachowanie MCT, początkujących od razu mieszają z błotem. Math.ias zrobił kalkulator, to powiedzieli mu, że to "poziom wodorostów", temat zamknęli i tyle z dzielenia się swoją pracą...

742611478555387739101.jpeg

Gość _Maxiu_
Opublikowano

Teoretycznie rzecz biorąc mody to taka hmm..(dla niektórych) tajemna sztuka.

Dla mnie to jest sztuka, bo tworzę coś własnego..czego nikt nie powtórzy (wszelakie textury na bronie..modele itp.) a hacka to każdy może (praktycznie) zmieni se linijke czy podrobi funkcje, i tyle.

...

Ja osobiście stawiałem subforum modyfikacje w dziale CA, sam a teraz mi ludzie mówią że jestem przeżytkiem oO

A s.f. haxy to z innego forum wzieli i dział się kręci, a modów byle kto nie zrobi, a jak zrobi to badziewie ;/

(To tak na marginesie)

---------

Z tego moddingu tylko golda mam...co wtedy było czymś nie często spotykanym..a teraz co 3 user ma golda ;X

Team MEMT nie chciał powstać (znaczy przez adminów) , a do MCT nie da rady oO

Co jest kurwa...My jakieś psy co nic nie umiemy oO??

Gorsi od Codersów oO ??

Opublikowano

Nie znam się na tym, więc pytanie. Jak osoba zajmująca się modingiem może wesprzeć MPC? MCT w razie jakiś krytycznych sytuacji proszeni są o wsparcie, jak w przypadku ostatnich ataków ddos, czy moderzy również mogli by zagwarantować taką pomoc?

Opublikowano

Hrabia jak masz pieprzyć głupoty to idź lepiej do swojego MMT i tam siedź i się nie wychylaj, i pilnuj siebie byś znów nie odwalił takiej akcji jak ostatnio :) Nic nie wiesz o sytuacji Maxia więc proszę się nie wtrącaj. Nie piszę w aplikacjach do MCT bo to nie moja działka, kiedyś jedno tylko napisałem i dziś kolejne do Maxia. Maxiu dobrze wie dlaczego nigdy nic nie będzie miał na tym forum. Tylko dlatego wbiłem w jego aplikację i ją zamknąłem.

Nie Wredna nie. Moderzy robią tylko modyfikacje do różnych gier, a tak naprawdę do jednej CA ewentualnie jeszcze do Wr ale nie tak często.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

niesprawiedliwe ale i tak chu*a co zmienisz tym tematem. amen

//EDIT

Jeśli chodzi o to że nigdy nie będziesz miał rangi no to się sprawa wyjaśniła, ale i tak dla modderów coś powinno być

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie znam się na tym, więc pytanie. Jak osoba zajmująca się modingiem może wesprzeć MPC? MCT w razie jakiś krytycznych sytuacji proszeni są o wsparcie, jak w przypadku ostatnich ataków ddos, czy moderzy również mogli by zagwarantować taką pomoc?

Warto sobie zadać również pytanie, czy MCT może w tym pomóc? Skoro bierzecie osoby tworzące hacki, to skąd mają one mieć ogromne pojęcie o zabezpieczeniach stron etc?

Taka grupa powinna powstać, dodatkowo coś w stylu kanału MPCModders, gdzie będą umieszczone modyfikacje do gier, w których pracował cały team. Dużo osób zajmuje się edycją plików gier.

Hrabia jak masz pieprzyć głupoty to idź lepiej do swojego MMT i tam siedź i się nie wychylaj, i pilnuj siebie byś znów nie odwalił takiej akcji jak ostatnio :) Nic nie wiesz o sytuacji Maxia więc proszę się nie wtrącaj. Nie piszę w aplikacjach do MCT bo to nie moja działka, kiedyś jedno tylko napisałem i dziś kolejne do Maxia. Maxiu dobrze wie dlaczego nigdy nic nie będzie miał na tym forum. Tylko dlatego wbiłem w jego aplikację i ją zamknąłem.

Nie Wredna nie. Moderzy robią tylko modyfikacje do różnych gier, a tak naprawdę do jednej CA ewentualnie jeszcze do Wr ale nie tak często.

Oj, obawiam się, że nie tylko CA, WR. W innych fpsach też jest pełno modyfikacji.

Gość _Maxiu_
Opublikowano
Maxiu dobrze wie dlaczego nigdy nic nie będzie miał na tym forum.

Mistrzu drogi, do tej pory nie wiem CZEMU.

Kaprys admina i tyle...

Ja wiem tyle co ejsik mi tłumaczył i tyle.

Ale co ja bd się kłucił, rozumiem co on mi powiedział, a na forum nie chce "rangi" , ale nagroda to co innego...

Po 3 kokosz mógł zajebać mi wpis że "Nic prócz membersa" a tego nie ma..więc mam szanse ;D

No faktycznie nie...ale mogła powstać inna grupa, a nie Kokosz powiedział że można pisać w MCT aple ;X

Tyle odemnie chwilowo.

Modder a Coder to 2 różne bajki, tak samo jak piernik i wiatrak.

a tak naprawdę do jednej CA ewentualnie jeszcze do Wr ale nie tak często.

Jak Razor pisał (tak samo jak w swojej apli, mogłeś czytać)

Przy odpowiednich umiejętnościach każda. W WR, LoL, CA, GunZ, CS, MC ,CF się da.
Opublikowano

Nie mów proszę, że pieprzę głupoty bo jestem tak samo doinformowany jak przeciętny użytkownik. Może i nie wiem, czemu ta aplikacja została zamknięta, ale w taki sam sposób nie wie tego wiele innych osób. Dlatego pewnie Maxiu ubiega się o wyjaśnienie.

Co do ostatniej sytuacji... Zobacz sobie mój ostatni post w tamtym temacie... Tyle na ten temat...

I proszę o nie zwracanie się do mnie na "ty"

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pojebało sie komuś w dupie

wrócił z urlopu i znów mu władza do dupy włazi.

Z tego co wiem to codersi to dział geo ale zawsze sie ktoś musi wpierdzielać

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Weteran
Opublikowano

Przy okazji, wkurza mnie zachowanie MCT, początkujących od razu mieszają z błotem. Math.ias zrobił kalkulator, to powiedzieli mu, że to "poziom wodorostów", temat zamknęli i tyle z dzielenia się swoją pracą...

Sorry, ale to naprawdę był poziom wodorostów.

Rozumiem, że każdy od czegoś zaczyna, ale to nie znaczy, że efekty uboczne swojej nauki trzeba publikować na forum i dodatkowo wymagać z tego powodu wynagrodzenia.

Co do tematu: Jak dla mnie, to co zrobił RMCF jest niesprawiedliwe, gdyż on nie ma nic do powiedzenia w tym dziale.

Opublikowano

Nie przyjęto Cię - widocznie nie spełniłeś kryteriów. MCT ma swoje zasady według których przyjmuje do swoich szeregów. Podobnie jak MMT, czy Mentorzy.

Nie będe wnikał, choć zdaje mi się, że koder to koder, a modder to modder. Z lekka dwie inne osoby. Ale to fakt, przyznaje się. Gówno wiem ten temat moddingu. Zero ironii.

Zobowiązuje się osobiście, że przemyślę jak można by rozwiązać tą sprawę i Was docenić :)

No i mały OFF: Jeśli już to tak nazywasz - to jest to ruch społeczno-obywatelski, bynajmniej nie patriotyczny ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja tego naprawdę nie rozumiem. Administracja napisała wyraźnie, że grupa nie powstanie bo nie widać takiej potrzeby, więc po co te oburzenie? Wy tworzycie mody do gier, a MCT często tworzy projekty dla forum, więc między wami jest wielka różnica i nie widać zbytnio, byście mogli jakoś wesprzeć forum. Takim rozumowaniem: "Umiem, to chce range", można by stworzyć również wiele innych rang, jak np grafik. Ale to nie o to tu chodzi. Każda ranga na forum, która jest rangą zespołową (MMT, MCT, Mentorzy, Moderatorzy etc) ma za zadanie robić coś na rzecz forum, w grupie, a nie uważam, by modersi mogli coś takiego zaoferować mpc.

Gość _Maxiu_
Opublikowano
Jak dla mnie, to co zrobił RMCF jest niesprawiedliwe, gdyż on nie ma nic do powiedzenia w tym dziale.

Dla tego chociaż mógł by to otworzyć, i kto inny się wypowiedział.

A co do mojego "niby" nie zdobycia już nic na forum wyżej napisałem.

Sprawe obczajam na PW z M@ńkiem i Fredką.

Eot.

(Thx za odpowiedzi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...