Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skasowany email a na nim konto

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż nie chcący skasowałem Email na którym mam postać (Bardzo Dobrą Postać). Pamiętam Passy do email ale to nic nie da bo przecież jest on skasowany. Na postaci nadal gram. Lecz nie raz bedzie mi potrzebny email na którym zarejestrowana jest postać. Co mam teraz zrobić jest jakaś szansa że GameFoRGE Zmienią mi email po podaniu dokładnych danych konta lub emaila??

Gość daronian
Opublikowano

Jeżeli dokładnie opiszesz sytuację w Supporcie w odpowiednim dziale to na pewno Ci pomogą i rozwiążą pozytywnie sprawę.

Jednak nie podawaj od razu haseł, gdyż GM może się nudzić i ukraść Ci konto, a jeżeli to zrobi, to bez e-maila po prostu przepadłeś.

Poczekaj, aż odpiszą, zapytają, etc, etc. =)

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz , ale jest już coś takiego jak dodawanie nowego emaila. W supporcie i na chatcie w grze już dawno piszą o tej funkcji. Wystarczy napisać do supportu.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz , ale jest już coś takiego jak dodawanie nowego emaila. W supporcie i na chatcie w grze już dawno piszą o tej funkcji. Wystarczy napisać do supportu.

na czym to polega?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...