Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cofka na PompaMT2 - komentarz.

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z tym serwem to zwątpiłem po 61lvl, ciągle był resety, bardzo małych rzeczy dodanych (jeden nowy mob, jeden nowy metek)

Też nie polecam. Dla ciebie Like że nagrałeś filmkim na youtube (jeśli twój)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Dokładnie. Zgadzam się z Tobą. Kolejny nudny serwer zrobiony aby zrobić konkurencję "fubonowi" jedyne co wyróżnia ten serwer od innych to nowy mob "Pompa-Tae" czy jakoś tak i "Pompa w płynie"... Z tego co mi wiadomo jedna osoba wbiła tam już 99lvl i poszła się pier.....

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

tak "1st" wbił 99 lvl po cofce dizsiejszej przez Sevixa coś takiego ma 88 lvl ;) więc OGROMNa cofka, nie polecam, Isamu jakiś nie napalony, ciągle blucha..

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Również nie polecam... wszedłem tam na chwilę, bo miałem przerwę. Dosłownie 5 minut gry i wyszedłem.

Zaczęły się jakieś nie zapowiedziane resety, shit i nie ogar ze strony administracji.

Isamu chce być koks, że bez prezentacji na MPC zrobił serwer, ale co mu z tego wyszło? Za przeproszeniem g*wno.

Opublikowano

Nie zagram na serwerze i wgl

P,S restive grasz w cs`a 1.6 na cs-peppa ;p ?

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Ja powiem wam tak :) FuBu = Balmora , Isamu = PompaMt2 . FuBu zaczął tą całą zabawe z serwerami , a inni podpatrzyli , podsłuchali ,że z tego leci porządna kasa. No i tak będą cały czas powstawać serwery ;) Już niedługo BuenaCosta = BuenaMt2 Itd. ;)

Tyle ode mnie :]

OndteAw.png

Opublikowano

Jakbyscie siedzili na TS'ie to byscie wiedzieli co sie dzieje, wiec tak:

Mozesz pier*olic ze serwer jest zje*any i tak dalej...

- Technik Sevix oraz Erontron (z Turisas.pl - bo IsamU ich poprosil aby mi pomogli) i zrobili kopie bazy danych + bawili sie komendami którymi serwer sie psuł tzn. itemy sie zamieniaja na co innego.

- Cofka byla spowodowana tym ze 99% ludzi którzy byli zalogowani na serwerze 'przesuwali' itemy w swoim ekwipunku i powstawały itemy 'stuningowane' i IsamU musial zrobic cofke.

- Wczoraj wszystko ladnie pieknie gralo, juz ogarniete all, i dalej Turisas sie wjebal na serwa i dalej te bledy, którys z nich wszedl na GM'a i pisal ze bedzie rekopensata 50sm (wczesniej IsamU dal 600SM na kazde konto) bo byla cofka do 20:30. Wkoncu serwer zostal wylaczony.

- Wczoraj dnia 1 czerwca na TS'ie Turisas.pl padla data 15 czerwca ze serwer całkowicie upadnie i nie wiem czy to prawda czy nie.

Ja jestem za Isamu (wlozylem troche siana ale mniejsza o to), chce go wspierac, jezeli bylbym techikiem sam bym mu pomógl.

Jak to IsamU powiedzial w jednym z filmikow 'Szacunek dla prawdziwych'.

Jezeli wam sie cos nie podoba i sadzicie ze straciliscie czas to WYPIER*** BAMBUSY PIERD***** NA BALMORE JEZDZIC NA WÓZKU Z FUBU ALBO NA TURISAS OPIER**** GAŁKE SEVIXOWI I TEMU DRUGIEMU CFELOWI (specjalnie tak napisalem)...

Pozdrawiam

Renektor

76561198006476025.png

Opublikowano

Mówiłem że to będzie gówno dla dzieci co ledwo umieją coś w pliku zmienić i stawiają serwer. Pozostaje czekanie na lepszy hard.

Opublikowano

Ja już myślałem że serwer off po jak chciałem grać to przez pare dni mi strona nie działała <_<

Jakiś lipny serwer ;)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ah... <3 Pamiętam na jak Isamu wbijał na tsa balmory z płaczem że go ddosuje -.- . Nie trzeba ddosa , żeby serwer popsuć.

PS.Nevrasta nie będzie .

Nevrasta nie będzie niestety Wojtek odszedł. Lecz my nadal pracujemy

http://www.youtube.com/user/AlliumOfficial

Zapraszam do oceniania, komentowania i nadsyłanie pomysłow dot. serwera :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Oficjalnie z facebooka:

zapraszam wszystkich na testy jak bedzie dobrze przez 1-2 godziny ruszyamy normalnie z bazą danych z godziny 20.00 01.06.2012

Czyli przez 1-2h beda testy, jezeli wszystko dobrze pojdzie to serwer dzisiaj wystartuje z baza danych dnia 1 czerwca o godzinie 20:00.

Nie bedzie juz zadnych bugów ani cofek.

Pozdrawiam

Renektor.

76561198006476025.png

Opublikowano

Oh restiv, jak Ty się fajnie kłócisz ze mną na yt.

Dalej będziesz płakał na czyichś filmach, że straciłeś syfiasty 50 lvl?

Mówiłem Ci już, przestań płakać i jeśli Ci się nie podoba idź na inny serwer, bo to jest żałosne.

Nie znasz sytuacji, a mówisz jakbyś wszystko wiedział.

PS.Twoje pociski na TS by na mnie nie zrobiły najmniejszego wrażenia, przykre, ale prawdziwe :-(.

Opublikowano

i co że cofki. Zdarza się

Isamu spokojnie to ogarnie i serwer będzie już bez cofek

1337113491-U379973.png

Opublikowano

No pewnie, że ja płaczę, ja robię filmy na YT, że chuj z tym serwerem, ja piszę na filmach innych ludzi, "gdybyś nie miał eq to byś tak nie mówił".

Imbecyla w lustrze zobaczysz =).

Tak się składa, że ten serwer teraz nie działa bo GA Turisas'a pokombinował coś z Sevix'em przez co te itemy się zmieniały w inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...