Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkowity reset 1.8

patryktre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo mamy teraz patch 1.8, chciałbym całkowicie zresetować statystyki do 1 lvla, 0 expa, wszystko czyste, nie dobijając 15 prestiżu.

Kasacja plików IWD w folderze steama też nic nie daje, bo statystyki są zapisywane na serwerach, gdy posiadam jakieś killstreaki pisze mi zamiast liczby, pod którymi są podpisanymi np. klawisz 4,5,6, pisze Unnbound , chciałbym całkowicie zresetować statystyki do ZERA, próbowałem hacków do resetu nic nie pomogły. czekam na pomoc, będzie + :)

Opublikowano

odinstalować mw3 próbowałeś? a z tymi killstreakami to wydaje mi się że nie zbindowane masz w opcjach :)

Opublikowano

Co może dać mi skasowanie mw3? tylko tytuł i emblemat będę miał podstawowy, zbindowane? co masz na myśli?

Opublikowano

Tak jak napisal kolega wyzej, pobierz jakiegos unlockera, dodaj sobie wszystkie emblematy, perki i wszystko co sie da i po paru godzinach bedziesz mial zresetowane statystyki. Tutaj masz link do unlockera: http://www.mpcforum.pl/topic/539636-hack-searx-70v/.

A co do tych killstreakow... wejdz w opcje - sterowanie - akcje i zbinduj sobie sloty serii zabojstw, standardowo sa ustawione pod przyciski 4-7.

15vbj5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...