Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK to zrobić ?! Zaktualizować WR

pr0digy8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur## czy mógłby ktoś opisać odkładnie jak pobrać/zaktualizować/cz nie wiem co zrobić z tym warrockiem żeby zaczął działać;/

Wszedłem na tą stronę:

http://passport.nexoneu.com/Login.aspx?nexoneuTheme=NexonEU

Nie miałem konta to założyłem w tym nexon'ie, zrobiłem te 3kroki, wyskoczyło acc migration, welcome itd. i co teraz ? nic się nie robi/pobiera a gdzy chce się znowu zalogować to wyskakuje: Already transferred member.

Co teraz ? Mam czekać czy co ?

Opublikowano

Jak chcesz założyć nowe konto to nie poprzez "Migracje" - to jest tylko dla tych co już mają konto.

Wejdź:

http://passport.nexoneu.com/Registration/Signup.aspx?nexoneuTheme=Warrock

I tam załóż.

32354141673387527780.png

Opublikowano

ale ja mam właśnie konto! tylko nie mogę się zalogować wciskam ten "duży" guzik play i wyskakuje mi to do logowania Nexon/gamersfirst/i to trzecie i jak wpisuje np passy z G1 to wyskakuje mi: Already transferred member... To dobrze ?

Opublikowano

kurw# nie wytrzymam z tym gównem.. znowu nie moge się zalogować na konto w grze ;/ pojawia się: password does not match ;/.

Po kilku kombinacjach udało się! Nie wiem jak to się stało ale teraz loguje sie "nickiem" z gry ? hasło też mi się zmieniło (znaczy gdzies musiałem pewnie wpisać)

# nie pisz posta pod postem | Grasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...