Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Eventy i darmowe itemy już nie długo!

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj Nexon opublikował nowe informacje.

________________________________________________________________________________________________________

Otóż podał rozkład eventów, które będą się odbywały w weekendy. Będzie można w nich wygrać "+50% expa i dinarów".

Rozkład:

1338494253-U392805.png

Oficjalne:

http://en.warrock.nexoneu.com/News/Event#/View/23/all/1/Lock-and-Load-The-Burning-Weekends/title/

___________________________________________________________________________________________________________

2. Kolejne info to to, że w czerwcu będą darmowe itemy.

Jeśli zalogujesz się na konto pomiędzy 13 - 19 czerwca dostaniesz darmowe:

- SP 5% UP (15 dni)

Jeśli zalogujesz się na konto pomiędzy 20 - 26 czerwca dostaniesz darmowe:

- Duble Up (15 dni).

Tylko raz można otrzymać te nagrody.

Oficjalne:

http://en.warrock.nexoneu.com/News/Event#/View/22/all/1/It’s-FREE-for-You/title/

_____________________________________________________________________________________________________________

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Mat.hias proponuje ci iść na KidModa . Zawsze jesteś przygotowany co do warrocka. Tak wgl. to dzięki za info to może mnie przekona do ponownej gry w warrocka.

Tylko musze jeszcze sobie przetłumaczyć słowo : Friday (bo tego nei zrobiłeś) . Żartuje nie jestem tak ułomny . Pozdrawiam.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Dzięki , napewno sie przyda . Mam jeszcze pytanie . A mienowicie - Jak zakupić premię do Warrock'a z Nexon'a??

Nie można kupowac na chwilę obecną premium do WarRocka. Premke mają na razie osoby te, które już miały je wcześniej.

@Golden

Cały czas się staram ale cały czas full team i mam do tego pecha xD A i dzięki za komplement.

Opublikowano

@Topic

Co do 1 info nie będzie to do wygrania tylko każdy będzie dostawał wtedy +50% expa i dinarow ;)

Podobnie jest w koreanie tylko jest po 200%

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam pytanie np: jak sie zaloguje 14czerwca i 24czerwca i dostane te dwie rzeczy (SP UP i duble up)?

PSG <3

Opublikowano

@up

Tak, pisze wyraźnie

Jeśli zalogujesz się na konto pomiędzy 13 - 19 czerwca dostaniesz darmowe:

- SP 5% UP (15 dni)

Jeśli zalogujesz się na konto pomiędzy 20 - 26 czerwca dostaniesz darmowe:

- Duble Up (15 dni).

Opublikowano

dobrze, że wogóle coś się dzieje :)

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Widać co już Nexon robi, GamerFirst by nigdy takiego czegoś nie zrobił. Tak samo GamerFirst by nie dał retailów na start.

Dota 2 > Lol

Opublikowano

No i od razu widać, że Nexon nie leci tylko na kasę. Eventy + darmowe retaile. Jeszcze zrobią coś z serverami i będzie naprawdę gites.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@Topic

Co do 1 info nie będzie to do wygrania tylko każdy będzie dostawał wtedy +50% expa i dinarow ;)

Podobnie jest w koreanie tylko jest po 200%

Co do Koreana to bodajze tydzien temu byl ten evencik jak mowisz ale ze dostawalo sie 400% exp i 400% din up :)

Co do naszego wr to zapowiada sie spoko gra.Sądzę,że wiekszosc old graczy powroci a co za tym idzie bedzie wiekszy HARD GAME w grze :] Nic tylko czekac ^^

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Cest a PST czego to sie tyczy serverów? Jeśli tak to które godziny nas dotyczą?

Będą eventy na każdym servie czyli na 4?

U nas w Europie jest czas CEST "Central European Summer Time". Więc w tabelce trzeba patrzeć tam gdzie jest "CEST". Wtedy o tych godzinach będą u nas eventy.

Opublikowano

#a co można wygrać 8 czerwca bo nie napisałeś ;) czy jeszcze nie wieadomo ??? :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

No i od razu widać, że Nexon nie leci tylko na kasę. Eventy + darmowe retaile. Jeszcze zrobią coś z serverami i będzie naprawdę gites.

Tak. Tylko że trzeba było grać w WR od 2007/08 roku. Też robili eventy.

I nawiasem nawet lepsze.

Bo jak narazie dostać stamine UP lub double (chociaż to już się przyda) To nie jest wielki wyczyn.

Opublikowano

Tak. Tylko że trzeba było grać w WR od 2007/08 roku. Też robili eventy.

I nawiasem nawet lepsze.

Bo jak narazie dostać stamine UP lub double (chociaż to już się przyda) To nie jest wielki wyczyn.

I jeszcze w jakich godzinach zrobili event ... Wątpie by ktoś grał w wr zamiast oglądać mecze Euro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...