Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości tuningu, co o nich sądzicie ?

Shaylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Jeżeli pobieraliście dzisiaj nowy update World'a to może zauważyliście pewną zmianę. Dotyczy ona tuningu skila, można w niej dodać róznego typu power up stałe. Jest ona dostępna w opcji Tuning i pierwsza ramka :)

Co sądzicie o tym dodadku, czy czasami nie przesadzili że można dodać sobie na początku gry takie skile że wygra się z o wiele lepszym autem?

Wypowiadajcie się w tym temacie!

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, ta gra staje się coraz bardziej do dupy. Ktoś z małym lv kupi sobie power up-y i wsadzi do samochodu i jeszcze będzie wygrywał z 50 lvl... . Taka gra powoli zaczyna nie mieć sensu.

fs_pc.png

Opublikowano

Lol

Im już chyba kompletnie odbiło -.-

Kompletny bezsens i kolejna rzecz, która sprawi, że wyścigi będą jeszcze mniej sprawiedliwe. EA zajęło by się hackerami oraz naprawieniem chatu, a nie takimi "pierdółkami".

Szczerze mówiąc jeszcze nie ogarniam tej bezsensownej nowości.

Opublikowano

Szczerze wziąłem takie jedno na próbę nie jest dobre jest to właśnie cienkie..

Opublikowano

Szkoda słów ...

Zgadzam się z wszystkimi wyzej. Bezsens i tyle. Podjedzie taki 1lvl z murcia i full skilami i pokona 50 lev. Dziwne...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Założe się że będzie można kupic super ulepszone skille z wysokich lvl za boosty...

Przeciez im tylko na kasie zależy a o tym czy gra fair czy nie to już raczej bieda...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie..nie pokona te staty dają 5% max moim zdaniem a tak prawdę mówią raczej nic nie dają cienkie są i tyle więc mam wątpliwości ,ze 1lv rozwali 50lv bez przesady.

Opublikowano

ja tam sie ciesze przynajmniej teraz samochody maja prawdziwa pretkosc max którą moga osiagnąć,a tak jest dlatego bo nie długo dojda samochody T4 ,to one beda teraz jezdzic ponad 400km/H

Opublikowano

Po 1 Ea potwierdziło i ogłosiło na ostanim wywiadzie ,ze T4 nie będzie teraz mają wyjść najnowsze gry widzicie sami ,ze nie mają czasu nawet czatu naprawić Powtarzam T4 nie będzie.!Tak samo jak miał być drift nie ma go i nie będzie.. -,-

Opublikowano

Ja sam nie wiem czym wy się wszyscy przejmujecie ..

Opublikowano

Może Hmm właśnie im o to chodzi, żeby małe lvl mogły coś ogarnąć ;D

Ale z 2 Str.. Głupie to.

hmm, a Ci ludzi siedzieli i wbijali lv i teraz dla nich taka nagroda, ze nie rożnia sie od 1lv, ktory cisnie na IS?
Opublikowano

hmm, a Ci ludzi siedzieli i wbijali lv i teraz dla nich taka nagroda, ze nie rożnia sie od 1lv, ktory cisnie na IS?

No i tu jest pies pogrzebany no właśnie też mi szkoda tych Większych lvli ale co na to poradzisz

Dziś co 2 człowiek myśli jak zbić fortune i to jest przykład.

volverinta.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...