Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF, mobilna wersja.

`SkaCzuS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, da sie zrobic tak by odrazu ustawialo defa a nie przy kazdym wlaczeniu mpc na tele daje mobilny skin?. Problem powstał od czasu Update..

Opublikowano

Zostawcie tak jak jest. Po to jest skin mobilmy, zeby tym z pakietem tyle nie żarło, a na różnego typu hotspotach (na przykład u mnie w szkole), żeby działało szybciej. ;) Łatwiej jest zrobić z def na mobile, niż na odwrót.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Też nie rozumiem tej mobilnej wersji od czasów nowego update.Na se w20i nie moge nacisnąć przycisku pełna wersja przechodzi tylko do góry forum i nie moge sie zalogować naprawcie to.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Według mnie lepiej zostawić tak jak jest. No moim starym telefonie podczas odpalania głównego skinu telefon padał. Mogłoby to irytować niektórych użytkowników. Ustawienie skinu Def to tylko parę "kliknięć". Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na dole strony masz PEŁNA WERSJA. Tez tak mam

A co do zalogowania to wystarczy dać odbiór cookie.

Moge pomóc w razie czego. Na fonach sie znam

image.png 

Opublikowano

Dobra, zamykam..

mi chodzilo o to by zrobili, jak raz wybierze się pełna wersja by ona zostawala, a nie po kazdym relogu przegladarki od nowa -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...