Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać ?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiadowcą jest doskonałą maszynką do lochów, ale mag również sobie dobrze radzi tylko trzeba dobrze rozwinąć.

Ja gram zwiadowcą i magiem i sądze że zwiadowca o wiele lepszy.

ukmrF.png

Opublikowano

do lochow najlepszy mag bo ma spore DMG wiec latwo sie noobki z lochow rozwala.

Nie zgodze sie z tobą...najlepszy moim zdaniem jest Zwiadowca na lochy gdyz Magiem nie masz wgl uników a gdy zwiadowcą zapuscisz bota na lochy to nawet dużo silniejszego potwora ubijesz przy dobrym szczęściu.

Opublikowano

taaaa, zwiadowca ^^ a magiem wyciagniesz 2 x wiekszy krytyk niz zwiadem wiec wiesz... wszystko zalezy od statow jakie masz i itemow.kazda postac moze wymiatac

Opublikowano

DO zwiada dochodza uniki i kryty a nie tylko kryty:) Jedynie w czym problem zwiad ma to walka z przeciwnikami w lochach ktorzy uderzaja z magii.

Ja na 144lvl ubilem zwiadem Maszyne do zabijania ktora ma 200lvl.Siadlo z 10 unikow jak nie wiecej.Magiem watpie bys sobie z tym poradzil.

Opublikowano

Oczywiście, że Zwiadowca do lochów najlepszy bo robi uniki, ale do PVP mag jest lepszy, bo ma większe DMG. Chyba, że mag ma mało hp to nie jest taki dobry.

Ja moim zwiadem rozwalam prawie każdego maga, mam 1kk+ hp, a mag z ok.120 lvlem ma 300-400k. Więc mam go na 3-4 hity.

surprise motherfucker

Opublikowano

Ja gram zwiadem i mam dokladnie jak PoSiak, mam sporo dmg, i wiecej hp o 3-4 razy niz przecietny mag z moim lvlem, wyciaglem tez niezly wisior z WC 700 szczescia i mam 50% na krytyka bez potkow. Wiec zaden mag z moim lvl mi nie straszny :D

Opublikowano

No tak ale przy wiekszym lvl w lochach bardzo rzadko siada kryt dlatego ze na 150 bijesz 200lvl w lochach więc lepiej zakladac item np 200inta niz 400 szczescia:)

Opublikowano

Ja także gram zwiadowcą dużo hp duże hity i bardzo łatwe lochy + pvp jeżeli ma się farta z eq polecam ! :)

29wr21h.png

Opublikowano

Ja gram sobie magiem . Sporo wali , nieźle daje sobie rade w lochach . Minusem jest to , że ma mało HP . Na PvP też maszynka :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...