Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwolnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam sprawę do Was , więc potrzebuję jakiegoś wytłumaczenie bo piszę zwolnienie z WF a nie chce prosić mamy oto ponieważ głupio o takie coś prosić -_-

Więc podacie przykłady tylko sensowne ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To zrob tak jak ja powiedzialem, ze np. wczoraj po szkole w gale grales i sie niefortunnie przewrociles i cos tam z noga. Jak zaczynasz cwiczyc to cie bolec zaczyna ^^

61093c6efb.png

Opublikowano

akurat wfiści mają wyjebane na to co co jest powodem, dajesz zwolnienie musi przyjąć.

Możesz napisać nawet że boli Cie paznokieć, a tak najlepiej to ból nogi i tyle .

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

O no właśnie bez powodu napiszę , tylko napiszcie mi jak pisać ZWOLNIENIE Z ĆWICZEŃ , tak że na lekcji jestem ale nie ćwicze, wiecie oco chodzi :D

pytam sie bo nigdy nie pisał zwolnienia z ćwiczeń a pisałem tylko z 2 ost lekcji przeważnie :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Proszę o zwolnienie z ćwiczeń mojego syna xxxx z powodu bólu nogi.

Data i podpis.

BUL I NADZIEJJJA

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie rozumiem po co Ci takowe zwolnienie.. Przecież najprawdopodobniej jest to Twój jedyny ruch w życiu -_-.

Drugą sprawą jest ' głupio prosić mamę' - czemuż to ?

No, wyraziłem swoje zdanie, ale trzeba dopomóc-

Napisz, że masz obity łokieć, albo po prostu nic nie pisz (chodzi mi o przyczynę)

Proszę o zwolnienie mego syna .... ..... z lekcji wf-u , która odbędzie się dnia ... ... ... i już.

xD

@

Napisz coś takiego:

Proszę o zwolnienie Mojego syna StoneKnight z ćwiczeń na lekcji WFu od dnia 93Maja do 34czerwca ponieważ sobie skręcił nogę. Z poważaniem MamaStoneKnight'a

Gość malutki688
Opublikowano

wez bandaż obwin sobie reke i juz masz zwonienie, nie musisz nic pisac wiec nie ma szansy na wpadke

Opublikowano

Yyy... nie chcesz ćwiczyć ale chcesz zostać na lekcji ŁAt Da FAk .. ? :D

Jak ja bym powiedział wuefiście, że mnie coś np. boli - wybiłem sobie coś czy "coś" to pozwolił by mi bankowo nie ćwiczyć...

U mnie w klasie koleżanka pisze wszystkim zwolnienia/usprawiedliwienia itp... jeszcze się wychowawczyni nie zorientowała a wierzcie mi to nie jest

przyjemna osoba.. bardzo konsekwentna i czujna ;D jeszcze dodatkowo takie zwolnienia u mnie w szkole przechodzą przez dyrekcje - tzn. stawiają pieczątkę czy coś..

Albo zacznij normalnie WF i na początku jak będziecie np. w siatkę grać to jak poleci do Ciebie piłka to z-symuluj, że Ci np palca wybiło czy coś... Albo jak w nogę to się przewróć...

Opublikowano

U mnie yebany nie wierzy w takie podpuchy ;D Powiedz mu poprostu że mama nie pisała powodu bo nie powinno go to interesować :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej. Zawiń sobie w bandaż, albo jeszcze posmaruj trochę ketchupem i będziesz miał ranę.

Yyy... nie chcesz ćwiczyć ale chcesz zostać na lekcji ŁAt Da FAk .. ? :D

Jak ma np. W-F na 3 lekcji, a lekcji ma 6?

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...