Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop czapek

Zielony321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szansa, ze F2P dropnie czapkę to 2% a premium 4%, ogólnie jak dropniesz czapkę to masz gigantycznego farta. Mój kolega dzisiaj dropnął hełm pałkarza a jest F2P :D. Możesz przegrać 2000 h w TF2 i czapka ci nie dropnie.

76561198063680646.png
Opublikowano

Mi przez 633h gry dropły 2 czapki więc też szału nie ma, czekaj, czekaj i jeszcze raz czekaj ! ; d Życzę powodzenia, czapkę naprawdę trudno dropnąć.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

A masz premium? Ja tam co tydzien w czwartek zostawiam komputer na noc na serwerach trade (na mapach na ktorych przy AFK zdychasz co chwila) i mi ciagle dropia fajne itemki :) Jeżeli nie masz premium to zafunduj sobie bęzie większa szansa :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Jeśli ma się f2p to szansa na wartościowy drop jest większa, niż w przypadku premium.

hahahaha nie odzywaj sie , jak nie wiesz '' no premiowiczu '' :)

Opublikowano

@Matess` Sorry, ale dawno temu, kiedy byłem f2p wypadały mi wartościowe itemy typu: farba "Różowy jak diabli", 1 czapka, po desc i name tagu i minigra. A z premium? Z 1 czapka, i ostatnio desc tag. Więc... gracze F2P mają lepsze looty, żeby zachęcić ich do kupienia gry, co da im możliwość sprzedania ich.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

YYYY lol. Możliwość wymiany daję ci więcej niż jakis tam loot. Za pieniądze w TF2 kupiłem: Deus Specs, Sticky Jumper. Teraz mam strange bazaar bargaina , z 5 czapek (nie-achievementowych), 2 refy(za refy czapek nie robilem). Wszystko to przy umiejętnym robieniu wymian.

@edit

Dodam, że premium mam od początku maja 2012.

Opublikowano

F2P, a premium jeżeli chodzi o drop to tylko i wyłącznie szczęście gracza, co mu wypadnie. Oczywiście F2P może liczyc na lepsze dropy, aby zachęcic go do gry... Sam kiedy byłem F2P to dropały mi farby, drwiny itp. ;)

Opublikowano

@up Nie spam i nie baw się w moda. : ) Temat może zostać zamknięty tylko w wypadku, jeżeli narusza regulamin forum lub autor poprosi o jego zamknięcie, np. "Dzięki za odp. Temat do zamknięcia." W tym wypadku nic z tych rzeczy nie nastąpiło, więc temat jest otwarty.

Bardzo często zdarza się, iż autor tematu dziękuje za okazaną mu pomoc lub problem wydaje się być rozwiązany. Wtedy ciężko jest zinterpretować, czy temat można już zamknąć, czy też zostawić go jeszcze otwartym. W takich sytuacjach nie zamykamy tematu, dopóki autor jasno nie ustali, że chce takiej czynności z naszej strony.
0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...