Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra na padzie

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Panie i Panowie

Od niedawna jakoś od miesiąca mam xbox'a 360 wszystko pięknie ładnie jakoś mi to idzie, gdyby nie to że ciężko mi się gra na padzie. Pożyczyłem od kumpla Black OPS i tam jest możliwość grania z botami no to jazda ustawiłem sobie 2 poziom trudności kilka botów żeby nie dedać za często i tutaj co okazało się że nie mogę nawet UAV'a nabić. Głównie rozchodzi mi się o to że za bardzo jeszcze celować nie umiem i potrzebuje jakiegoś sposobu na szybkiego nauczenia się grania na padzie. Chciałbym jeszcze w wakacje zagrać z normalnymi ludźmi (bo po to kupiłem xbox'a), ale jeżeli na celowaniu przy botach mi nie wychodzi to nie mam co myśleć o zabijaniu ludzi. Proszę o takie porady jak: Na czym najlepiej trenować celowanie, czy na botach idzie jakoś to wyćwiczyć, itd. Nie interesują mnie odpowiedzi typu "Nie graj na padzie, graj na klawie" bo takie komentarze są żalowe. Ja chcę się nauczyć na padzie bo zawsze podziwiałem ludzi grających tak dobrze. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Hmm to jest kwestia przestawienia sie :P lub ogarniecia ja tak samo jak kupilem ps3 i do tego battlefielda 3 to lamilem strasznie lecz po tygodniu bylo lepiej a juz gram 5 miesiecy na padzie to teraz idzie mi tak pieknie xD ze wole grac na padzie niz na klawie sposobow nie ma by lepiej grac na padzie jest to tylko kwestia przyzwyczajenia jak ci nie idzie na padzie w fps kup taka przejsciowke co podlaczasz klawiature i myszke ;p wiem kazales nie pisac "nie graj na padzie , graj na klawie "

Opublikowano

Dobrze czyli to zależy od przyzwyczajenia. A na czym zaczynać od razu multi czy może najpierw jakieś single albo grac na boatahc do pewnego czasu?

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

ja jak wszedłem pierwszy raz na multi to odrazu wylaczylem bo lamilem . Na poczatku gralem z botami lub przetrwanie w call of duty mw3 ;) i juz lepiej bylo z celowaniem potem na multi ale wiesz mozesz na multi probowac lecz tam graja hardcorowo :P

Opublikowano

Z czasem samo przyjdzie. Postrzelaj w fabularncyh misjach i pad stanie sie przedluzeniem reki :D

40ac0c32bdc17.jpg

Potrzebujesz Sygnaturki, avatara, tapety lub jakies innej graficznej rzeczy?

Pisz na PW.

Opublikowano

Tak jak @upy ale jest tez w ustawieniach konsoli cos takiego jak automatyczne celowanie do wlasnie gier tego typu ze jak celujesz to ci troche pomaga ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Tak jak @upy ale jest tez w ustawieniach konsoli cos takiego jak automatyczne celowanie do wlasnie gier tego typu ze jak celujesz to ci troche pomaga ;)

Ja jednek tego nie polecam. Trzeba od paczatku cwiczyc skila.

40ac0c32bdc17.jpg

Potrzebujesz Sygnaturki, avatara, tapety lub jakies innej graficznej rzeczy?

Pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...