Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne Co o tym wszystkim myślicie ?

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Chciałbym poznać wasze zdanie o tym wszystkim chodzi mi o to co sądzicie o Nexon to dobrze że GF sprzedało im warrocka? i czy w nexon będzie lepiej ?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wydaje mi się że będą kłaść większy nacisk na bezpieczeństwo niż GF.

Ale teraz pytanie czy będzie grało tyle osób co wcześniej,jeśli duża cześć na GF korzystała z cheatów,a tu będzie to w dużym stopniu utrudnione,bo będą tego pilnować.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Zgadzam sie z uzytkownikiem "

RaVneS" ale nie dokonca, poniewaz mam pewne watpliwosci co do IS wedlug mnie nic sie tutaj nie zmieni majac na mysli dostepnosc broni od lvl i kupna jej za pomoca konta premium. :)

Opublikowano

Lipa,

- Iteam shop gorszy,

- Hackerzy są dalej ( widziałem "Super jumperów" )

Jedyny plus to ze mniejsze lagi ( póki co )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja myślę, że dobrze zrobili sprzedając grę Nexonowi, gdyż w GamersFirst działy się już złe rzeczy i gra upadała. A tutaj na pewno podniosą poziom gry do takiego na jakim jest Combat Arms. Hackerzy zmniejszą się co najmniej do 20% tak myślę. Trzeba czekać na dalsze zmiany.

Opublikowano

Dobrze zrobili sprzedając gre.

Już widać efekty. Lagi zwalczone.

Teraz się super gra bez lagów.

Myślę że NEXON będzie dbał o gre jak i o graczy. Nie tak jak GF

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Teraz nie ma lagów bo serwery nie są przeładowane... Serwery są te same i według mnie nie ma żadnej różnicy, dalej mam 120-200 pingu. No i oczywiśćie często się zdaża, że ciagle mam 999 u wszystkich graczy i to bardzo przeszkadza w grze, (ludzie przenikają przez sciany, rzucaja invi nady itp...)

Opublikowano

Teraz nie ma lagów bo serwery nie są przeładowane... Serwery są te same i według mnie nie ma żadnej różnicy, dalej mam 120-200 pingu. No i oczywiśćie często się zdaża, że ciagle mam 999 u wszystkich graczy i to bardzo przeszkadza w grze, (ludzie przenikają przez sciany, rzucaja invi nady itp...)

Czas Kupić nowy Internet/Komputer xD

@TOP

Ja się trochę boje ponieważ mogą dodać to co w Combat Arms że jak ktoś ginie to ma jego broń lub może podnieść a to jest głupie

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Po jednym dniu nie ma czego sądzić. Nie cieszcie się zbyt pochopnie bo później jeszcze możecie to przeklinać.

Chociaż fakt faktem, gorzej niż było chyba nie będzie ;)

32354141673387527780.png

Opublikowano

@2up Czemu głupie? Właśnie to jest fajne, bo nadaje to grze chociaż trochę realnych elementów. No i są jeszcze plusy, bo Ci którzy nie mają tych broni to mogą chociaż trochę sobie pograć nimi.

I wgl. wątpię żeby zrobili coś takiego.

Opublikowano

WarRock to WarRock a Combat Arms to Combat Arms , wiec co Wy pierdolicie ? Myslicie ze zmienil sie wydawca i odrazu cala gre zmienia ? Moze dodadza jeszcze lodzie podwodne albo statki kosmiczne ? Ogarnijcie sie i chociaz raz pomyslcie , zanim bedziecie pisac bzdury

Opublikowano

Po pierwsze i ostatnie... Nexon tylko publikuje/wydaje tą grę. On tam za bardzo nic nie zdziała. Nad grą trzema piecze Dream Execution.

Taki przykład. Napisaliście z kumplami gre. Nie ważne jaką po prostu gre. Tworzycie firme o nazwie Dream Execution, widzicie, że gra nadaje się do wydania to podpisujecie kontrakt z jakimś wydawcą np. z Nexonem, GF, Techlandem, Blizzardem itp. A wydawcy nie trzymają piecza nad kodem. Więc nie mówcie mi, że nexon zwalczy cheaterów.

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...