Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Mam problem z logowaniem w wr.

mafi328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chce zalogować się do gry wpisuje swoje dane wciskam enter, następnie każe mi wpisać jaki chce nick, a tu wyskakuje mi komunikat o treści: "Exception has been occured while bringing user info". O co chodzi?

Opublikowano

Spróbuj włączyć i wyłączyć WR i rób tak kilka razy,za każdym razem loguj się i patrz czy działa. Za którymś razem zadziała.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Mam podobny problem mam bardzo fajne konto z retailem ale nawet nie moge przejsc na tego nowego warrocka bo pisze ze cos nie dziala. sprawdzilem to samo na gamersfirst login i haslo i wszystko dziala a na tym warrocku nowym pisze ze cos nieprawidlowe pls help

Opublikowano

a mi nie chce sie zalogowac na nowym warrock'u wpisuje swoje stare login i haslo , wciskam PLAY i wlanczam i cisne gamer start i wrzuca mnie ja jakies ine konto ture nie znam czekam na obpowiedz

Opublikowano

Osobą, którym wyskakuje "Exception has been occured while bringing user info" podczas naciskania Game Start wystarczy poczekać 10-15 sek. gdyż są pobierane dane z serwera nt. konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...