Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Timing M2Bob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka dni temu kupiłem Premium na 6 kont w M2Bob, jednak nie wykorzystuję go całkowicie....

Problem tkwi w tym, że po wyexpieniu kont do 30lvl, czas jaki łowią bez bana to ok 12-20 godzin...

Po tym czasie konta dostają bana... Wszystkie systemy przeciw GM i innym graczom są włączone. Także, jeżeli ktokolwiek podejdzie w zasięg postaci, bot się wyłącza. Słyszałem jednak, że istnieje coś takiego, że jeżeli ktoś łowi zbyt długo lub na tych samych czasach np. 2850, dostaje bana automatycznie... Co ciekawe na każdym ze zbanowanych kont nie dostałem żadnej wiadomości mailowej co do przyczyny bana. Odwołania i prośby o wytłumaczenie przyczyny bana nie skutkują, ciągle cisza.

Czy wiecie coś na temat tego ile godzin dziennie lub z jakimi odstępami można maksymalnie łowić? (uwzględniając adekwatne bezpieczeństwo konta)

Sam spotkałem się z opiniami, że co 30 min na 5 min, bot powinien być wyłączany ( tak mam ustawione w tej opcji premium i nadal lecą bany)

Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...