Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Minecraft

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem już kilka sugestii w tym dziale a teraz chce sie zając działem minecraft.

Od jakiegos czasu gram w tą gre i przesiaduje na forum właśnie w tym dziale.

Zauważyłem że codziennie dodaje sie tam masę publikacji serwerów !

Wracając do mojej sugesti, myślę że jeżeli zrobilibyście w dziale Minecraft > Minecraft Publikacje serwerów podział na serwery Survival, RPG, Free Build i jakie tam jeszcze są, było by znacznie przejrzyściej.

Moglibyście zrobić też tam podział gdzie admin/moderator działu wstawiał by polecane serwery minecraft lub podział na serwery ponad 100 slotów i mniej niż 100 slotów, chociaż najbardziej by mnie interesował podział dotyczący typu serwera ponieważ często szukam nowego a nie lube szukać <3

76561198090890807.png

Bywalec
Opublikowano

Wprowadzenie tylu subfor byłoby zastfieniem działu, więc nie.

Ew. Do regulaminu można dodać prefix z rodzajem serwera, ale myślę, że póki co jest dobrze tak jak jest, wystarczy poszukać 5 min. I się ma, a to nie jest długo.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ludzie, tylko ludziom robotę utrudniacie! Nie lepiej zrobić poddziału Hamachi oraz Dedyki, a w Dedykach Freebuild oraz Survival? Tyle wystarczy! Nowi użytkownicy mają mieć swobodny dostęp, możliwość zareklamowania swojego serwera, znalezienia odpowiedniego do siebie. Teraz co chwile ktoś odświeża temat z innego konta, czy też robi double posta, wystarczyłby taki mały podział i byłoby o wiele łatwiej.

Opublikowano

Chodziło mi głownie o podział na typy serwerów, bo ja np. nie lubię serwerów free build, tylko survivale i tylko takie szukam.

I nie wiem o co wam chodzi z tym zaśmiecaniem przecież jak będzie posegregowane będzie to lepiej wyglądało i nie trzeba będzie używać prefiksów więc będzie przejrzyściej.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...