Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynam grę

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dziś postanowiłem rozpocząć moją przygodę z NFS World . Chciałbym abyście mi polecili jaki samochód wybrać na starcie , jakie wyścigi dadzą mi najwięcej doświadczenia i kasy . Proszę o kilka dobrych rad doświadczonych graczy

:)

Edit .

Chyba sobie nie pogram :/ Gdy kilkam na ikonę nic się nie dzieje . Nie wyskakuje żaden komunikat . Wiem , że mam odpowiednie wymagania , bo kiedyś ta gra działała już na tym kompie :/ . HELP :unsure:

Opublikowano

Próbuj od podstaw reinstall. Jak już Ci gra zadziała, to na pocżatek najlepszym wyborem będzie nissan silvia wiem, wiem ma gorsze osiągi niż mazda 3, ale autko na drodze jest dużo dużo lepsze.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

mpcforum.pl/topic/543858-tutogolne-informacje-o-nfs-world/

Przeczytaj taki ładny poradnik masz :)

auto na początek? Mazda mazdaspeed3

błąd? Reinstalnij grę

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Autko polecam mazdaspeedv3. A co do twojego problemu to spróbuj uruchomić z prawami administratora. Ja dzisiaj też nie mogłem wejść z powodu aktualizacji.(serwery były niedostępne).

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Żadnego błędu nie wywala . Przez admina też próbowałem i nic ;/

Spróbuję reinstalować

Edit : Po reinstalacji dalej nie działa :( Nawet nie włącza się okienko aktualizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...