Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] opłaca się drzewko is4?

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to tak. Postanowiłem wrócić do ruskich misiaków. Mam w garażu KV3 i zastanawiam się czy dobić do is4? O kv4 słyszałem tragiczne opinie, st1 podobno fajny a is4 niezbyt ale czy is 4 daje radę na CW i na randomach? Czy lepiej teraz iść w e100/maus (mam oba vk).

Opublikowano

działo jest niewiele lepsze od tego is7. A teraz albo is4 albo t54 będę robił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja nie radze ci robic IS4...

Juz lepiej rob IS7, E-75 badz T110

is4 to czołg który się spr dobrze wszędzie a działo ma lepsze od is7

ja polecam is 4

36292.gif

Opublikowano

Jako posiadacz czołgu IS-4 mogę stwierdzić że ten czołg to gówno a jedynie ma zastosowanie na cw jeśli inne czołgi zostaną poblokowane. Zamiast IS-4 lepiej wsiąść IS-7 lub T110

76561198001815076.png
Opublikowano

Jako posiadacz czołgu IS-4 mogę stwierdzić że ten czołg to gówno a jedynie ma zastosowanie na cw jeśli inne czołgi zostaną poblokowane. Zamiast IS-4 lepiej wsiąść IS-7 lub T110

Jako posiadacz czołgu IS-4 twierdze, ze pierdoly gadasz i chyba zbyt malo nim grales lub w ogole nie potrafisz nim grac.

A skoro juz piszesz takiego posta, to moze wyszczegolnij w czym gorszy jest IS-4 od IS-7 ??

IS-7 jest szybszy, ma mocniejszy dmg, ale pancerz boczny i tylny slabszy od IS-4.

Co do pancerza czolowego, oba sa dosc podobne, IS-4 wierza 140, spod 250, IS-7 wieza 150, spod 240 wiec dosc podobnie.

Dzialo IS-7 wiekszy dmg, IS-4 troszke wieksza penetracja, troche szysze i celniejsze.

Da sie tym czolgiem nie zle namieszac, trzeba poprostu umiec.

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Co do pancerza czolowego, oba sa dosc podobne, IS-4 wierza 140, spod 250, IS-7 wieza 150, spod 240 wiec dosc podobnie.

Chyba cos ci sie pomylilo Jest tak IS-4 wierza 250 kadłub 140 IS-7 wierza 240 kadłub 150

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

all czołgi są dobre i zajebiste.... jak się nimi grać umie

Jako posiadacz is 4 polecam go jest bardzo dobry

36292.gif

Opublikowano

Chyba cos ci sie pomylilo Jest tak IS-4 wierza 250 kadłub 140 IS-7 wierza 240 kadłub 150

Tak. Masz racje. Oczywiscie moj blad. Post pisany na szybko, ale to mnie nie tlumaczy.

Co nie zmienia faktu, ze przod maja dosc podobny, a jak sie nie myle, to dzialo z IS-4 z M62-T2 (oraz IS-8 IX tier z 122 mm M62-T2) ma zdaje sie dodatkowo najwieksza penetracje z X tierow czolgow ciezkich.

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...