Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban. Co i jak ?

Gość SynekMTG

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SynekMTG
Opublikowano

Siemaneczko. Pewnego nie ładnego dnia dostałem bana od GM Hammera który wszedł do gry i powiedział że na 100% mam chamsy. 1. Na stronie jestem zbanowany na perma, nie ma mnie na liscie. 2. Nie miałem żadnych chamsów. Stałem całą grę ze snajpą na campie. O co tu chodzi -.-. 3. Napisałem do nich wiadomość, nie odpisują.

Słyszałem że da się odbanować to konto przy pomocy jakiegoś programu. Posiadam Windows Vista 32-bit. Co robić? Nagradzam limitem lubię to.

Opublikowano

Nie da się odbanować konta za pomocą programu, oni Ci to muszą zrobić. Da się tzw. odbanować grę, gdy dostaniesz bana na np. adres mac, wtedy go możesz zmienić programem i na nowym acc grać w ca.

Opublikowano

Program pbodownforce ale to na hardware bana ;)

Jeśli gm cie zbanował myśle że nie ma co sie odwoływac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość SynekMTG
Opublikowano

@szmaty22222 Widzę że Cię w domu wychować nie umią...

@nn4926... Czy da radę jakoś porozmawiać z tym GM? Jakaś prywatna wiadomość? Dostałem bana za stanie w miejscu +.+

Opublikowano

Hmm... Teraz tak im nie udowodnisz... Jakbyś zrobił screena podczas gry jak on to pisał, a ty byś patrzył na kogoś to było by wtedy dobrze. Teraz jeśli nie masz żadnych dowodów to 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...