Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie gry Reconem

Taurina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , jako iż nie ma nigdzie napisane praktycznie jak od zera grać porządnie reconem zadam to pytanie

Zacznę od tego że od samego początku grałem medykiem ale ile można grać tą samą klasą i robić wiecznie to samo ?

A więc zacząłem grę reconem i teraz lecą pytania :

1 - Jaka broń jeśli chodzi o dalekie odległości jest najbardziej polecana ? (Prosiłbym o zalety i minusy broni)

2 - Jak mniej więcej oddać strzały na danego delikwenta ? (Chodzi mi że mam problemy z oddawaniem strzału w głowę )

3 - Jako iż nie jest aktualizowany temat odnośnie rozdawania umiejętności do wszystkich klas (Jak rozdawać statystyki dla recona (Nie interesują mnie czołgi i tego typu pierdoły) tylko główne.

Liczę na wskazówki z waszej strony mam zamiar grać już na dobre reconem.

Opublikowano

1. Co do broni to masz 3 do wyboru: m95, gol, l96a1.

m95 najwiekszy dmg a slaba celnosc i strasznie wolna.

gol nizszy dmg, bardzo celna i szybka.

l96a1 nie wiem nie gralem;p

Osobiscie mam na perma m95, lecz jak gralem pare dni snajperka: gol to gralo mi sie o duzo wygodniej. Moze byc to spowodowane tym ze gram bardzo ofensywnie jak na snajpera.

2. Jak strzelac? zalezy od broni i odleglosci... sam musisz to wyczuc.

3. statystyki rozdajesz pod swoj styl gry....

Opublikowano

3.

Jak to nie jest aktualizowany? Jest tut o umiejętnościach podpięty

Jeśli chodzi ci o to, w jakie skille pakować reconem, to chyba oczywiste... przecież opisałem ci dokładnie, który skill co daje, teraz tylko musisz dla własnego upodobania rozdawać...

http://www.mpcforum.pl/topic/534685-tutdrzewko-skilli-tier-3/

Opublikowano

Za taką pomoc to dziękuje zamiast konkretnie opisać mi w temacie to odsyłasz mnie do innego nagrody za to nie będzie.

Opublikowano

Co mam ci opisać? wszystkie skille po kolei? Pomyśl trochę, w drugim temacie opisałem wszystkie skille z pierwszego drzewka dla każdej z klas

Jeśli nie potrafisz czytać to zapraszam z powrotem do szkółki ;)

Opublikowano

okej to co ja ci tu napiszę ;] na pewno się nie zgodzę,że m95 ma słabą celność jeżeli masz skilla to jest zabójcza ;],zaleta to potężny dmg który przy dalekich strzałach też się przydaje bo jeżeli trafisz go 2 strzałem,a za 1 go nie zabijesz to wiadomo,że kaplica xD wada wolna,bez ulepszeń mało pocisków,jeszcze jedna zaleta very long range ;] co do umiejętności zależy od ciebie masz w temacie jak podał SamFlynN,a co do celowania zależy od odległości staraj się celować troszkę wyżej niż jest głowa,ale to zależy od odległości jeżeli jest blisko no to celuj minimalnie nad albo prosto w głowę na 2 pytanie trudno odpowiedzieć bo to wszystko zależy od odległości xD

Opublikowano

Polecam ci M95, jak oponent jest daleko stopniowo celujesy nad jego glowa

skille dajesz w czujnik, claymory a potem mortar

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

co do snajpy to polecam też m24 ja ją mam i jest OK. (na gola mam za mało fundsów xD) Jeżeli chodzi o strzelanie to trochę wyżej bo pocisk opada. To ile poprawki trzeba brać to musisz sam wyczuć.

Opublikowano

A czy jest szansa aby GOL ustrzelił gościa z drugiego końca mapy ??? :)

GOL ma zasięg maksymalny 269m więc na omanie ustrzelisz spokojnie gościa stojąc na A z D.

Opublikowano

M95 to najlepsza snajperka, nie wiem jak u was ale w M95 luneta się w ogóle nie kiwa :) Jest najmocniejsza więc jak kogoś trafisz to możesz dobić pistoletem

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...