Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kuba1231

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Według tego pkt. z regulaminu, to można spokojnie kupować:

- Gift code są pozyskiwane legalne, wiec nie grozi Ci ban za nie.

Lecz martwi mnie to:

- Każde działanie na portalu GoMinecraft.pl przeprowadzasz na własną odpowiedzialność.

Czyli GiftCode'y są niby legalne, ale niestety jeżeli coś się stanie nic nie zdziałasz, bo robisz to na własną odpowiedzialność.

Podsumowując - lepiej nie kupuj.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Gift Code za sms to zawsze fake :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

W 90% strony oferujące minecrafta za sms z niższą ceną niż kosztuje przelew to FAKE. Giftcoda nie opłaca się kupować przez sms bo zazwyczaj wychodzi 2x drożej. Jeżeli nie masz konta bankowego/nie ma kto ci zrobić przelew to zawsze możesz przesłać pieniążki pocztą ;)

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Ja też wypróbowałem i dostałem ten sam link, a dlaczego ? Bo czekają na dostawcę tych całych gift codów.

Patrząc na opinie na ich stronie to fake jak dla mnie ,a złe opinie kasowane :X 11zł minecraft... frytki do tego ?

Dlaczego opinie dla mnie to fake ?Bo wszyscy piszą że dostali gift coda po dwóch minutach i grają a dostawę

mają za tydzień.

Opublikowano

To jest oszustwo.Admini pewnie zrobili 50 kont żeby pisać pozytywne komentarze,a złe usuwali. A domene .pl pewnie wzieli z okradzionej kasy.Policja ich dorwie wcześniej czy później za oszustwa finansowe.

Opublikowano

Tak kupowałem, tam i to jest tylko strata pieniędzy po zakupie nic nie zyskasz owszem doszedł mi gift code na e-maila i wpisywałem go 10 razy i był zły.

Opublikowano

Kontagier.pl - polecam. Sam tam kupowałem. 0 oszustwa.

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

Haha, Popatrzcie na to:

Witam, jest problem z dostawcą... tzn. od osoby której kupujemy Gift code, nie dodało nowych.
W takim bądź razie, poproszę dane do przelewu i zwrócę pieniądzę - a jak będą dostępne kody, to wyślemy
SMSa na numer który został użyty przy zakupie o tej informacji.
(kody będą dostępne do 15 dni, ale nie chcemy przetrzymywać pieniędzy, dlatego zwracamy.)
Najmocniej przepraszamy za problem - Proszę jeszcze nie wystawiać opini na stronie GoMinecraft.pl .
Pozdrawiam.
Odpowiedź na:
2012/5/31 <[email protected]>
Co to ma być?
http://gominecraft.pl/gen/42354365325745/

Napisałem do nich z zapytaniem co to ma być ten link co kolega podał wyżej i prosze bardzo piękna odpowiedź :/

Opublikowano

Dokładnie mam to samo co mattyx.

Kupujmy z minecraft.net bo wszystko oprócz minecraft net to fake lub oszustwo lub 2x drożej.

Opublikowano

minecraft.net lub allegro za rozsądną cene. Reszta za sms i takie tam to bardzo nie pewne zakupy. Lepiej zapłać więcej a otrzymaj gift code.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy sms za niską cenę, to najczęściej danie prawdziwego giftcode, który ma zaraz wygasnąć, lub ma

innego współwłaściciela.

OndteAw.png

Opublikowano

Powiem wam, że najlepiej i najpewniej kupować na minecraft.net, lub na allegro u sprzedawców, którzy przesyłają jeszcze numer transakcji (czy jak to się nazywa). :) reszta to ściema jak konta do kupienia wersji minecrafta classic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...