Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dobrze wydaje mi się, support jest dla kidów i modów.

Na akceptację konta trzeba czekać.

A więc po zalogowaniu wyskakuje jakiś błąd, dokładnie taki:

www.mpcforum.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

?Return to the index

I to tyle. Aby zalogować się, trzeba przejść na obojętnie jaką stronę forum.

@@@@@@@@@@@

na blogi również nie można wejść.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Hmm.. ja zalogowałem się do supportu zupełnie bez problemu, po za tym błąd, który podałeś dotyczy samego silnika IPB, a nie silnika jaki jest na naszym supporcie. Opisz dokładnie w którym momencie to masz żeby wiedzieć do jakiej tabeli się wgl odnosić.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

szwinguś, specjalne dla Ciebie wylogowałem się, wziąłem passy od kogoś tam, zalogowałem, wylogowałem i zalogowałem na Larron'a, nic takiego nie miało miejsca. ^^

Poza tym, wyskakuje często komunikat o przeciążeniu, dlatego, też może być to spowodowane przeciążeniem bazy.

kierzek, a ten komunikat, może i dotyczy samego skryptu, ale w pewnym sensie jest odpowiedzialny za bazę, i to co z nią się dzieje.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja tak mam jak czasami chce wejsc w jakis dzial :)

Forum do czasu zakupu nowego sprzętu, będzie niestabilne.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Też miałem ten błąd jak dzisiaj relogałem z telefonu; jest identyczny jak ten przy odrzucaniu filmów (MML więdzą o czym mówie) i z tego co pisał chyba Geoning w az (mogę się mylić, jak tak to sorki). to tego nie da sie na daną chwile naprawić (w systemie filmów).

Notorycznie masz ten błąd? Niestesty, supportu Ci nie sprawdze, ale też miałem ten problem na początku, po rejestracji aż do zatwierdzenia konta. No i po co ci Michaś, korzystanie z supportu na exmodzie? ;]

@down

O tym mówie =)

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest to spowodawane sprzętem. Baza się na chwilkę carshuje, a wtedy wywala Ci błąd o zapytaniu. Zobaczymy jak wszystko będzie działać później.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...