Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsze informacje od Nexon dobre i złe informacje

kubek72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

578093_449674458395074_449613175067869_1612116_1696642460_n.jpg

536574_450993068263213_344729887_n.jpg

Wersja Angielska:

News like a Western:

The Good, the bad - and the Ugly.

The good news comes first:

The Game is very stable. Our Servers are performing well so far, and we are looking forward to welcome you...

The bad news:

...later today. We're still struggling with some (crucial) parts, which I cannot disclosure - this is a matter of (some) hours.

The Ugly:

Well, there is no ugly News. We will do some NXCash Event again when we're ready to finally open our servers up.

Bests

Kronos

Tłumaczenie na Polski:

Nowości z Zachodu:

Dobry, zły - i brzydki.

Dobra wiadomość jest na pierwszym miejscu:

Gra jest bardzo stabilna. Nasze serwery radzą sobie dobrze do tej pory, i mamy nadzieję powitać Państwa już niedługo ...

Zła wiadomość:

... później dzisiaj. Wciąż walczymy z kilkoma (ważnymi) częściami, których nie mogę ujawnić - To jest sprawa (kilku) godzin.

Brzydki:

Cóż, nie ma brzydkiego Newsa. Zrobimy trochę NXCash konkursów ponownie, gdyż jesteśmy gotowi, by w końcu otworzyć nasze serwery..

Najlepszego,

Kronos

Gra wystartuję trochę później niż było to zamierzane planują na południe lub wczesny wieczór. Więcej info za kilka godzin. Jeżeli pomogłem daj like i nie rób więcej tematów czy już można grać tylko oczekuj newsów.

Przenieś swoje konto z Gamersfirst do NEXON EUROPE JUŻ TERAZ KLIKAJĄC W TEN LINK

Opublikowano

Popraw tekst,a jak kopiujesz na google chrome to daj ppm i wklej jako tekst.

#down

Chodzi mi o tą część:

http://screenshooter.net/0607156/aeykwum

Bo lekko nie widać.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Po części poprawiony.

@UP teraz się śpieszę więc poprawiłem kolorem.

Przenieś swoje konto z Gamersfirst do NEXON EUROPE JUŻ TERAZ KLIKAJĄC W TEN LINK

Opublikowano

Nie można,mają jeszcze parę błędów do naprawy,tak jak kolega wyżej napisał "...więcej info za parę godzin".

1393619387-U339575.png

Opublikowano

#up ale co jest napisane skad mozna pobrac WR od nexona??? jesli tak to jeszcze nie da sie pobrac ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...