Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamera w grze

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam takie małe pytanko.

A mianowicie czy dało by rade ustawić kamerę w grze na jedną postac jak oglądam kogoś mecz?.

Często zdarza mi się że wieczorami oglądam jak inni grają i chciałbym aby kamera przesuwała się tylko za wybranym przezemnie graczem przez cały mecz.

Niestety jest tak iż można wybrać gracza którego ma pokazać kamera ale po krótkim czasie kamera znowu zaczyna latać po ekranie.

Jak coś to ja już z góry dziękuję za opowiedz.

Pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

No jasne że szukałem . Lecz nie znalazłem niestety tego trybu :(

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

W lewym dolnym rogu wybierasz gracza zamiast directed camera, albo dwukrotnie szybko naciskasz

Q, W, E, R, T, 1, 2, 3, 4, 5. Zależenie oczywiście od gracza jakiego chcesz oglądać.

Opublikowano

Wystarczy ze klikniesz na ikonę postaci dwa razy. Tylko jak zginie będziesz musiał zrobić to ponownie.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...