Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPROSZENIE] s27 Metin

cinekpsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapraszam do gry na s27! Dołącz do nas już dziś!

Pokażmy, że prawdziwy gracze jeszcze istnieją i dążą do poprawienia kultury i zasad panujących w grze. Zawładnijmy nowym serwerem i narzućmy mu własne tempo rozgrywki. Wspólnymi siłami i umiejętnościami stworzymy zespół, dzięki któremu w pełni będziemy mogli cieszyć się grą.

Wiem, że w komentarzach będziecie pytać: "Kiedy wyjdzie s27? Skąd wiem, że wyjdzie? itp. itd."

Odpowiem już teraz... i to nie będzie zbyt skomplikowane... po prostu - nie wiem.

Chciałem stworzyć taki zespół zanim otworzyli s26... niestety tego typu komentarze/pytania sprawiły, że zrezygnowałem z planu i to był błąd, bo serwer powstał. W tym przypadku, będę dążył do swoich zamiarów i się nie poddam! Ekipa powstanie, bez względu na głupie opinie innych "mniej rozgarniętych" osób. Posiadamy już dość obszerny zespół, ale nadal szukamy nowych graczy.

Nie będę się rozpisywał odnośnie zasad i regulaminów, bo w tym celu powstała specjalna strona internetowa. Pozwoli ona w pewnym stopniu na szybsze komunikowanie się z członkami zespołu. Znajdziecie również na niej informacje o konkursach, eventach, turniejach pvp i wielu innych istotnych wydarzeniach na serwerze, organizowanych przez naszą ekipę.

Warto się uzbroić w cierpliwość i poczekać na otwarcie.

www.s27.pl

Posiadamy własny kanał TeamSpeak3, co pozwoli utrzymywać stały kontakt ze wszystkimi graczami oraz umilać zabawę. Dodatkowo zarząd s27.pl daje możliwość nabycia Smoczych Monet o wiele niższą cenę. Bez podawania passów, haseł, czy innych danych dostępowych... 100% legalnie i bezpiecznie. Więcej informacji o dotacji znajdziecie na stronie.

OSOBY ZAINTERESOWANE GRĄ, ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ: www.s27.pl

Czekamy na Was!

1_802.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...