Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagadka za 35 likow i 5 w profilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was zdanie do rozszyfrowania do jutra do godziny 8.30, nagroda : 35 likow i 5 w profilu . Temat religijny ^^ . litery w słowach są rozsypane . Do dzieła .

W IIILBB IIĘM AAAENNWD IIOOEEŁWWZKC YZPR OIEUUZRND AAYŻWR ĄYZZŁPSR AAIOĆDNŁLŚZ AEOOOOONNNRGZWD AOBL OEJG EEEIA ZZZNNPCR EASZZW IWWM O OOIIACMWHŻŚ YEOCCNSZHŁ AEOIZKCWŁ . Tzn . W Biblii imię ... . Powodzenia .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Gość daronian
Opublikowano

W Biblii ..... ..... przy ..... ..... ...... ...... ..... albo jego ..... ...... ..... o ....... ........

Kto to ku*wa wymyślił? Jakiś szatan chyba. -.-

Opublikowano

Kurwa, kryptoanaliza... Kwestia wrzucenia każdego słowa po kolei do anagramatora, np. tego http://scrabblemania.pl/

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ta zagadka jest bez sensu i wiem jaka jest odpowiedź tylko wiem ,ze nie dasz Like bo za multi konta jest ban. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...