Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy czuję się ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Są takie dni gdzie człowiek się czuje tak do d*py że nawet nie chce się mu leżeć do góry d*pą ...

Od wczoraj czuję się na max'a osłabiony, nie chce mi się nawet spać. Jestem osłabiony, nie chce mi się kompletnie nic robić, a na lekcjach przeważnie leże i zbieram naganne za to .

Hmm, co zrobić ? iść z tą nie typową sprawą do lekarza czy może wziąć jakieś tabletki ? , apap , aspiryna , wapno ? lub inne ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Weź napij się jakiegoś napoju energetycznego. Mnie przeważnie pomaga jak mam takie dni, że nic mi się nie chce i ogólnie. Jeżeli nie przejdzie to idź do lekarza, bo to mogą być objawy jakiejś choroby. Polecam, bez wychodzenia z domu wziąć szklankę, wsypać 2-3 łyżeczki kawy, zalać pepsi lub colą, wymieszać i wypić. Mi pomaga. Powiedzenia :D

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Nawet pisząc tego posta mam dość życia -_-, nic jeśli jutro nie przejdzie to napiję się napojów ener. i kawy ... w ost do lekarza.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

ja tak sie czuje zmulony kiedy mam byc chory a dzien potem gorączka 38,0+ i katar i ból gardła zawsze tak jest ;)

moze masz jakiegos wirusa lub po prostu jestes nie wyspany? odeśpij te pare godzin zawsze lepiej

lub pospaceruj na swieżym powietrzu zawsze pomoże ;)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Jakaś dobra impreza ? :D

Przejdź się na miasto, pozwiedzaj galerie, popatrz na piękne kobiety :)

Jeżeli mieszkasz poza miastem przejedź się gdzieś rowerem, pobiegaj, strzel sobie dłuuugi spacer. Dobra muzyka, słoneczko, czyste powietrze ... Coś pięknego

f.png

Opublikowano

Filip pierdoli... usiądź na kanapę, weź piwo, energetyka (Red Bull albo Monster) i jakieś słodycze typu czekolada.

Usiądź na kanapę i na całą petę puść jakąś muzykę, np. VIVA czy MTV czy SlamTV - nie wiem jak w Polsce.

Jeżeli to nie pomoże to wyśpij się w sobotę PORZĄDNIE albo idź do lekarza, moze depresja?

Opublikowano

daronian a ja uparcie będę trzymał się swojej "imprezowej" tezy.

Dobry balet najlepiej poprawia humor :) Tylko nie wolno przesadzić a etanolem !

f.png

Opublikowano

Dziś kumpel mi powiedział że usnąłem z 10 min na historii -_-, chyba będę musiał iść do lekarza...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

A objawy depresji skąd bym miał ? ;/ przecież nic takiego się nie stało ostatnio . hmm chyba że przez problem z dziewczyną ? nwm kur wa nie wiem

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

A w wieku młodzieńczym w ogóle jest możliwa depresja...

Od kilku miesięcy miewam takie na maxa gorsze dni... wszystko wydaje się takie monotonne i bez sensu...

Raz dni są lepsze a raz gorsze... jeszcze jak jest taka nie za ładna pogoda to już masakra ;/

Jak mi się zacznie chujowo dzień to jest już tak do końca, dopiero po spaniu rano jest normalnie...

Dzisiaj ten mój dzień jest w miarę normalny - lecz też nie najlepszy...

Jaki lekarz zajmuję się depresją ? Jak się to leczy... ?

Sorry, że tak się wpinam w Twój temat ale skoro dotyczy tej samej sprawy to chyba nie ma sensu zakładać kolejnego...

Pewnie gdybym miał założyć temat, nie zrobił bym tego więc dzięki, że mogłem tu opisać swój problem...

Opublikowano

Gdy ci smutno,gdy ci źle ,jebnij format dysku C.(W międzyczasie możesz robic takie fascynujace zajecia jak np.Siedzenie).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

OMG nie którzy ludzie to tak wolno przyswajają sobie wieść że max siedzie przy kompie 1 h ! , nic tylko jak ktoś napisze temat to wielki " noł lajf " , omg ... przemyślcie to co napiszecie ..

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mam to samo, praktycznie cały czas gdy przebywam w domu, a nic takiego się nie dzieje. Idź na porządny wypad z kumplami na miasto, najlepiej rowerami. Ja dzisiaj tak zrobilem, i czuje się o wiele lepiej, ale jutro znów powróci... :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...