Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przejście gry

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar załatwić sobie mass effect 2. Moje pytanie brzmi ile czasu trzeba na przejście całej gry w sensie ile godzin?

Opublikowano

Jeśli skupisz się na przejściu gry w 100% z DLC, skanując planety i robiąc wszystkie zadania.

Sądzę że do 30+ godzin dojdziesz. Ewentualnie trochę dłużej jak za pierwszym razem.

Opublikowano

Mi zrobienie około 90% zadań pobocznych, misji lojalnościowych i udoskonalenia wszystkich rzeczy za surowce zajęło koło 16 godzin, ale nie za pierwszym razem :) Bez DLC żadnego.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Różnie. Ja zaliczając wszystko na 100%, wszystkie znajdźki, dlc, misje poboczne grałem 46h.

Pamiętaj jednak o świetnym multi, często daje dużo więcej czasu gry niż single

:)

No to bez multi

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@Up. a Ty pamiętaj o czytaniu wszystkich postów, a szczególnie pierwszego - mowa tu o Mass Effect 2, nie 3 :D A w dwójce, o ile pamiętam, nie było multi.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Mało dość. Myślałem że dłużej.

Nie wielkość [długość] ma znaczenie, liczy się jakość ;)

Opublikowano

No multi nie ma. No jakość też się liczy ale długość też bo nie mam w co grać. Dobra zamknąć temat. Czyli krótko mówiąc z tego tematu wynika że 16 - 30h.

Opublikowano

Wy jestescie jacys dziwni :D?

Mi bez dlc, z wiekszoscia misji pobocznych przejscie zajelo 13h ;o

Opublikowano

Zależy. Ja na najwyższym poziomie trudności, wliczając DLC z Kasumi, Zaeedem, Zbuntowaną WI i innymi misjami pobocznymi, skończyłem w 39 godzin, a rekordowo - na najniższym - w ponad 9. Możesz wydłużać rozgrywkę skanowaniem planet i ulepszaniem uzbrojenia, a skracać np aktywując Grunta i Legiona dopiero po wykonaniu samobójczej misji.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Zależy czy robisz wszystkie zadania + pozyskujesz zasoby wojenne. Jeśli bez tego, to obawiam się że max 15 - 20 godzin.

Opublikowano

Jak można przejść tę grę w 3 godziny!?!?! To jest RPG! Mimo wszystko. W RPG gra się dłuugo ja dobijałem do 35h ,a tutaj mówicie ,że w 3h przejdziecie? Ogar ... W 3h to nawet połowy drużyny nie skompletujesz ...

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Skompletuje, kiedyś robiłem save'a, żeby skończyć grę jak najprędzej i skończyłem ją w 3 godz i 37 minut.. Wykonałem wszystkie misje, tyle, że nie aktywywałem Legiona i Grunta i nie zrobiłem misji lojalnościowych, na najniższym poziomie trudności. Najdłuższe misje, np Thane, czy Żniwiarz zajmują 15 minut, a finał skończyłem w 23 ;D.

Ale też popieram zdanie, że tą grą trzeba się nacieszyć, rozmawiać z członkami załogi, wykonywac misje poboczne..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...