Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czym lepiej grać

kubek72

Czym lepiej  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. ?

• xm8
      46
    • cx4storm
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem kilka gold premium na 90 dni i mam dużo promocodów wykorzystanych i teraz pytanie kim lepiej grać mając do wyboru assa z xm8 czy medem lub enginem z cx4storm

Przenieś swoje konto z Gamersfirst do NEXON EUROPE JUŻ TERAZ KLIKAJĄC W TEN LINK

Opublikowano

Jak kupiłeś teraz premium na allegro to bb, te kody nie będą działac :)

Graj kim uważasz, ja bym grał medem

Opublikowano

Ja polecam XM8, gdyż dosyć szybko strzela, bardzo dobra celność i duży dmg.

Mi się nią bardzo fajnie gra. Szczególnie gdy włączy się celownik (przybliżenie).

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

jesli masz mp7~ na medicu to sobie mozesz nim pograc z cmxstorm, dobrze sie sprawdza cmx na dalekie odleglosci a reszte to bijesz z mp7~

Opublikowano

@Topic

Chodzi mi o broń podstawową nie mam nic innego na 3 slocie będą startowe kity

Przenieś swoje konto z Gamersfirst do NEXON EUROPE JUŻ TERAZ KLIKAJĄC W TEN LINK

Opublikowano

zdecydowanie bierz XM8, elegancka broń, dobry DMG, celna i dobra na długi dystans

CX4STORM słabe

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

xm8 zdecydowanie lepsze ;] na cqc mozna bezproblemu snajperow sciagac ;] a na blisko tez dobra.... famas mi sie skonczyl to teraz caly czas z xm8 biegam... wg mnie bardziej sytuacyjna od famasa..... dobra na bliskie srednie i dalekie dystanse.... famas tez ale szybko amo sie konczy ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xm8 100% lepsze od Cx4 miałem zaszczyt strzelać z obu broni i nie ma wgle porównania jak koledzy piszą wyżej xm8 to jedna z najlepszych broni w warrocku i nie ma co ściemniać że jest o niebo lepsze od Cx4

Opublikowano

famas tez jest dobry na dalekie odległosci chociaz w subi na daleki nie ma sie co równac z xm8 chociaz famas lepszy jest na dalekie i srednie moim zdaniem

mnie sie xm8 strasznie podoba a cxstorm to zło

Opublikowano

xm8- Bron szybko strzelna maly recoil spokojnie da sie przez lupe celowac mimo swojej szybkosci. Duze dmg, mi ta bronia gralo sie lepiej od FAMASA wiec polecam ci ja!

cx4storm gralem nia u kuzyna na jego koncie bron nie przypadla mi do gustu wolna, juz lepiej kupic k1 i kosic:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...