Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Hack][NA] Public VIP Hack [Aimbot & 25 innych funkcji]

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZEDSTAWIAM JAK NARAZIE JEDYNEGO VIPHACKA W TYM DZIALE KTÓRY POSIADA BARDZO INTERESUJĄCE FUNKCJE!!!

INSTRUKCJA:

1)ŚCIĄGNĄĆ PACZKE

2)WYPAKOWAĆ PACZKE I PLIK ZNAJDUJĄCY SIE WNIEJ WKLEIĆ DO FOLDERU Z CROSEM

3)ODPALIĆ PLIK SCHEAT JAKO ADMIN (WIN7/VISTA)

4) ODCZEKAĆ 5SEKUND I KLIKNĄĆ SKIP ADD

5) ODCZEKAĆ MINUTE ZA NIM NACIŚNIE SIE START GAME(DZIĘKU TEMU BEDZIE MNIEJ CLIENT ERRORÓW, I PODCZAS GRY LEPIEJ TEŻ NIE ZMIENIAĆ OPCJI BO TO TEŻ CZASAMI PROWOKUJE CLIENT ERRORY) ZA PIERWSZYM RAZEM CROS MOŻE SIE WYŁĄCZYC PODCZAS LOGOWANIA LUB WCHODZENIA DO GRY, JEŚLI TO NASTĄPI MUSICIE PO PROSTU JESZCZE RAZ WŁĄCZYC HACKA I POTEM CROSA, JEŚLI KOMUŚ ODLICZANIE TYCH 5SEK. ZATRZYMAŁO SIE PRZY 1SEKUNDZIE MUSICIE WEJSC W USTAWIENIA INTERNETOWE I SKASOWAĆ WSZYSTKIE PROGRAMY COOKIE I POWINNO BYĆ DOBRZE.

SCREEN: post-126114-0-06480300-1338404281.png

FUNKCJE WSZYSTKIE NA ZDJĘCIU /\

SYSTEMY:

Windows XP 32 Bit: TESTOWANY I WSZYSTKO DOBRZE DZIAŁA

Windows XP 64 Bit: NIE TESTOWAŁEM

Windows 7 32 Bit: NIE TESTOWAŁEM

Windows 7 64 Bit: NIE TESTOWAŁEM

Windows Vista 32 Bit: NIE TESTOWAŁEM

Windows Vista 64 Bit: NIE TESTOWAŁEM

(DOPISUJCIE GDZIE WAM DZIAŁA A GDZIE NIE TO BEDE AKTUALIZOWAŁ)

DOWNLOAD:http://speedy.sh/pyWwc/HLBOT-Public-VIP-Hack-AIMBOT-25-innych-funkcji.rar

SKAN:https://www.virustotal.com/file/800ca56422efb5ff618ea30da989aa89cd4f2fed66705565155ecb3a7d31f537/analysis/1338404519/

Opublikowano

Na win7 64 bit raczej nie działa... Robię tak jak ty napisałeś oraz tak jak jest tam napisane, ale zawsze taki błąd wyskakuje:

CrossFire Game was not found. Please copy to CrossFire folder before run it

A ja skopiowałem i dalej nie działa:/

Opublikowano

Na win xp nie da sie tego ani wrzucic do folderu cs ani odpalic.

to nie jest hack do cs tylko do crossfire

Na win7 64 bit raczej nie działa... Robię tak jak ty napisałeś oraz tak jak jest tam napisane, ale zawsze taki błąd wyskakuje:

CrossFire Game was not found. Please copy to CrossFire folder before run it

A ja skopiowałem i dalej nie działa:/

spóboje popytać i dam znać jak coś znajde na ten temat

Opublikowano

mi nie dziala. mi wyskakuje jakis blad i DUPA prosze o pomoc Z gory dzieki :DDD

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Dla mnie działa na Windows XP 32bit SP3 i na Windows 7 32bit

:D

Opublikowano

detected ;) konto zablokowany na 2 dni ... :*

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Gość patrykkos
Opublikowano

Hehe człowieku

:D Konto jest zablokowane zawsze na 3 dni a nie 2 więc nie kłam :P

Dopiero później masz 7 dni, 30 dni & perm.

Opublikowano

więc nie kłam :P

omg ... pisze 2 hours 59 min. czyli logiczne ze 3 godziny, tylko przy wejsciu, odrazu odejmuje minute, tak samo jest, jak dostajesz bron (np. na eu) m4 na 3 dni (i pisze 2 days, 23 hours)

pzdr, nie wierzysz, twoja sprawa ...

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Gość patrykkos
Opublikowano

No ale konto jest zablokowane na 3 dni a nie 2 a to różnica 24 godzin.

Opublikowano

Jak to wklejam do folderu nic sie nie dzieje. Natomiast jak to nazuce na plik CF. exe to wykrywa haka. Odpalic w dalszym ciagu sie tego nei da. JAk ty to patrykos odpaliles?

Opublikowano

Jak to wklejam do folderu nic sie nie dzieje. Natomiast jak to nazuce na plik CF. exe to wykrywa haka. Odpalic w dalszym ciagu sie tego nei da. JAk ty to patrykos odpaliles?

A na jakim systemie to próbowałeś odpalić? Bo na win 7 64 bit najprawdopodobniej nie działa:/
Gość patrykkos
Opublikowano

Musisz ten plik wrzucić do folderu REZ a nie w tym głównym

Opublikowano

ja tam robilem jak trzeba UP i dupa WIN7 x64

jak ja wrzucam ten plik do REZ to mi wyskakuje taki bLAD <<<<<>>>> http://imageshack.us/photo/my-images/850/beztytuuqen.png/

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Zainstaluj grę na nowo i wtedy spróbuj

Opublikowano

robilem tak z 10 razy i DUPA !!!!!!!!

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie musicie już się trudzić bo hack wykrywalny

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...